Skip to main content

Atunci când găsiți soluția potrivită de depozitare, este întotdeauna liniștitor să aveți un expert de partea dvs. Echipa noastră cu experiență și cunoștințe de vânzări și design vă oferă o combinație de cunoștințe valoroase, orientare și asistență practică.

Căutați o revizuire mai detaliată a depozitului sau a spațiului de depozitare? Dexion furnizează analize, sfaturi și sprijin permanent pentru a vă oferi exact acest lucru.

Analiză și sfaturi

Nu oferim doar sfaturi și îndrumări generale despre cerințele de depozitare; mergem mai departe pentru a vă oferi asistență și consultanță practică, cu o analiză mai detaliată a cerințelor de depozitare.

Instrumentele noastre proprii de analiză și simulare vor traduce nevoile dvs. de depozitare într-un raport de specificații, evaluând toate zonele depozitului dvs., inclusiv:

  • Echipamentul de configurare și depozitare de care aveți nevoie
  • Locațiile de depozitare a materialelor
  • Procesele optime de manipulare a materialelor și vitezele de ridicare
  • Nivelurile de inventar pentru a atinge nivelul necesar de servicii
  • Strategii de achiziție și reaprovizionare

Ce spun clienții noștri

„Am obținut o funcționalitate mai bună iar operatorii noștri sunt foarte mulțumiți de această soluție. Această soluție a ușurat considerabil manevrarea echipamentelor, în acest moment localizarea echipamentelor făcându-se mult mai ușor. Acest lucru înseamnă ca la final am reușit să optimizăm timpii de conversie în producție, ceea ce a avut drept rezultat creșterea productivității și a eficienței.”
- Søren Jørgensen, Inginer de proiect, Meneta

Certificări și Premii