Skip to main content
9798
Manual De Utilizare Cantilever

Sistemul dumneavoastră de depozitare este proiectat să susţină o anumită încărcare, într-o configuraţie specifică. Dacă doriţi să depozitaţi bunuri diferite cu greutate sau dimensiune mărite, contactaţi Constructor / Dexion înainte de a începe să depozitaţi noile produse. Folosirea raftului cantilever în orice mod, altul decât cel proiectat iniţial poate duce la prăbuşirea raftului şi la răniri.

9794
Cantilever Pentru Încărcări Ridicate – R10 - Manual de instalare

Acest manual conţine: - Informaţii de asamblare şi instalare. Asamblarea şi instalarea, realizate corect, sunt extrem de importante pentru operarea în siguranţă a sistemului de depozitare.

9790
Cantilever Pentru Încărcări Reduse – LR12 - Manual de instalare

Acest manual conţine: - Informaţii de asamblare şi instalare. Asamblarea şi instalarea corecte sunt extrem de importante pentru operarea în siguranţă a siste-mului de depozitare.

9786
Manual de utilizare şi siguranţă

Premierack PR95 este un sistem adaptabil diferitelor nevoi de depozitare ale clienţilor.

9780
Pull Out Unit Manual De Utilizare

Utilizatorul trebuie să se supună şi să aplice SR EN 15635, care este standardul relevant de utilizare şi mentenanţă a echipamentelor de depozitare, stabilit la nivel European de către Grupul de Rafturi si Stelaje din cadrul FEM (ERF) şi adopat de către Corpul de Standardizare din România (ASRO).

9776
Sistem De Rafturi Speedlock P90 Pentru Paleţi - Instrucţiuni Construcţie

Speedlock P90 este un produs versatil care poate fi construit pentru a satisface cerinţele individuale, indiferent dacă acestea privesc lungimea, lăţimea sau înălţimea echipamentului care urmează să fie furnizat, sau stilul spaţiilor în care este instalat produsul.

9719
Sistem De Rafturi Speedlock P90 Pentru Paleţi - Instrucţiuni utilizator

Speedlock P90 este un sistem de depozitare versatil ce permite instalaţiilor individuale să fie proiectate în funcţie de bunurile care urmează să fie depozitate.

2856
DNV GL Conductivity measurements report

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

2418
Politica de Securitate si Sanatate in Munca si de Mediu

S.C. DEXION Storage Solutions S.R.L. crede că buna performanță de SS&M contribuie și determină succesul afacerii și se angajează să creeze și să mențină locuri de muncă sigure.

2377
Conditii contractuale generale de vanzare

Conditii contractuale generale de vanzare ale S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L.. Ultima revizuire a Conditiilor contractuale generale de vanzare 10.03.2016

2378
Inspectia rafturilor

Accidentele pot avea loc în fiecare hală dar inspecţiile regulate pot minimiza numărul şi efectul acestora.