Skip to main content
14070
Raportul de sustenabilitate 2023

Raportul de sustenabilitate de la Gonvarri Industries este o reflectare a angajamentului nostru față de transparență și crearea de valoare pe termen lung în cadrul de mediu, social și guvernanță corporativă. Raportul evidențiază progrese semnificative în domenii cheie ale planului nostru: diversificare, creare de valoare, digitalizare și durabilitate.

13328
Certificate ISO 14001-2015 - EN

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

13332
Certificate ISO 45001-2018 - EN

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

11494
Depozit ABC

Prezentul ghid este redactat pentru a vă oferi o introducere rapidă în conceptele utilizate în depozitare și logistică. Poate fi terminologie din rutine logistice, livrări, inventar și soluții software moderne care fac viața de zi cu zi din depozit mai ușoară și mai eficientă.

9263
Sistem de rafturi de depozitare cu polițe

De la un singur modul de rafturi la o instalație vastă, experiența practică bogată și resursele Dexion vă asigură nu numai că sistemul de rafturi cu polițe vă întrunește cerințele aici și acum, dar și că poate răspunde pe viitor nevoilor dumneavoastra curente și în schimbare.

10412
Broșură rafturi cu deschidere mare LS3

Designul modular al rafturilor cu deschidere mare și asamblarea rapidă și ușoară permit obținerea unei capacități maxime posibile de depozitare, indiferent de spațiul disponibil.

9798
Manual De Utilizare Cantilever

Sistemul dumneavoastră de depozitare este proiectat să susţină o anumită încărcare, într-o configuraţie specifică. Dacă doriţi să depozitaţi bunuri diferite cu greutate sau dimensiune mărite, contactaţi Constructor / Dexion înainte de a începe să depozitaţi noile produse. Folosirea raftului cantilever în orice mod, altul decât cel proiectat iniţial poate duce la prăbuşirea raftului şi la răniri.

9794
Cantilever Pentru Încărcări Ridicate – R10 - Manual de instalare

Acest manual conţine: - Informaţii de asamblare şi instalare. Asamblarea şi instalarea, realizate corect, sunt extrem de importante pentru operarea în siguranţă a sistemului de depozitare.

9790
Cantilever Pentru Încărcări Reduse – LR12 - Manual de instalare

Acest manual conţine: - Informaţii de asamblare şi instalare. Asamblarea şi instalarea corecte sunt extrem de importante pentru operarea în siguranţă a siste-mului de depozitare.

9786
Manual de utilizare şi siguranţă

Premierack PR95 este un sistem adaptabil diferitelor nevoi de depozitare ale clienţilor.

9780
Pull Out Unit Manual De Utilizare

Utilizatorul trebuie să se supună şi să aplice SR EN 15635, care este standardul relevant de utilizare şi mentenanţă a echipamentelor de depozitare, stabilit la nivel European de către Grupul de Rafturi si Stelaje din cadrul FEM (ERF) şi adopat de către Corpul de Standardizare din România (ASRO).

9776
Sistem De Rafturi Speedlock P90 Pentru Paleţi - Instrucţiuni Construcţie

Speedlock P90 este un produs versatil care poate fi construit pentru a satisface cerinţele individuale, indiferent dacă acestea privesc lungimea, lăţimea sau înălţimea echipamentului care urmează să fie furnizat, sau stilul spaţiilor în care este instalat produsul.

9719
Sistem De Rafturi Speedlock P90 Pentru Paleţi - Instrucţiuni utilizator

Speedlock P90 este un sistem de depozitare versatil ce permite instalaţiilor individuale să fie proiectate în funcţie de bunurile care urmează să fie depozitate.

9254
Automatizarea depozitului

Gama noastră de soluții acoperă de la sisteme standard până la depozite complet automatizate, atât pentru depozitarea paleților cât și a cutiilor.

9249
Pull-Out Unit

Pull-out units provide an efficient storage solution and are ideal if your operation involves staff picking products directly from a pallet.

8924
Rafturi cu deschidere mare LS3

Fie că depozitați încărcături grele, lăzi, cutii de carton, țevi sau cabluri LS3 este soluția ideală pentru depozitarea unei game largi de mărfuri nepaletizate.

8953
Sisteme de rafturi pentru depozitarea paleţilor

Depozitarea bunurilor pe paleți este cea mai frecventă metodă de gestionare a stocurilor din depozite. Rafturile pentru paleți reprezintă cea mai eficientă metodă de depozitare a paleților, dar înțelegerea tipului de structură necesar poate crea uneori confuzii.

8951
Sistemul de rafturi pentru paleţi P90

Rafturile pentru paleţi reprezintă unele dintre produsele noastre cheie, iar experţii noştri în vânzări oferă consultanţă pe înţelesul tuturor clienţilor, parcurgând împreună cu clienţii procesul de amenajare a depozitului, asigurându-se că fiecare soluţie este adaptată nevoilor acestora.

10518
ISO 45001:2018

Dexion GmbH has implemented and applies an occupational health & safety management system, which is in compliance with the requirements of ISO 45001:2018.

6984
Siguranța depozitului - vă permiteți să o riscați?

Cele mai frecvente cauze ale accidentelor la locul de muncă implică o eroare umană. Lipsa întreținerii, formarea insuficientă și lipsa de experiență sunt și ele factori contribuitori.

2899
Welder Certificate - W47.1

Produced for S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania - Manufacturing and welding of storage system and related steel structure for the Canadian market.

2856
DNV GL Conductivity measurements report

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

7972
Certificat TUV ISO 9001-2015

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

13187
EN1090 Steel Construction Conformity - 2020

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

13190
EN1090 Welding Certificate - 2020

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

2418
Politica de Securitate si Sanatate in Munca si de Mediu

S.C. DEXION Storage Solutions S.R.L. crede că buna performanță de SS&M contribuie și determină succesul afacerii și se angajează să creeze și să mențină locuri de muncă sigure.

2389
Sistemul de rafturi metalice Hi280

Când se caută o soluţie de depozitare pentru componente mici, fiecare are necesităţi specifice. Indiferent care este problema dumneavoastră, sistemul de rafturi HI280 vă poate oferi o soluţie potrivită.

2388
Shelfplan - rafturi metalice cu deschidere mare

Sistemul Shelfplan reprezinta un standard industrial pentru rafturi, fiind proiectat sa sustina sarcini pe nivel variate.

2387
Rafturi cantilever

Depozitarea bunurilor lungi şi adeseori flexibile, prezintă o serie de dificultăţi specifice. Gama Dexion de soluţii cantilever se poate conforma cu necesităţile dumneavoastră.

2386
MOVO - sistem mobil de stivuire a paletilor

Sistemul mobil de stivuire al Dexion (MOVO) este cea mai modernă soluţie pentru depozitarea de densitate mare a tuturor dimensiunilor de paleţi sau mărfuri care necesită depozitare.

9429
Masini automate de depozitare

Sistemele automate de depozitare sunt o alegere aproape imbatabilă atunci când vine vorba de eficienţă maximă în sortarea comenzilor şi în manipularea articolelor de mici dimensiuni.

2384
Dexion - Product Catalogue - EN

Whatever the storage requirement, Dexion can make a genuine contribution to improving your business by providing premium storage products and services.

8952
Dexion - catalog produse - RO

Gama noastră de produse se află într-o permanentă stare de dezvoltare. Ca urmare a acestui fapt, toate informaţiile tehnice şi estetice prezentate aici sunt susceptibile la modificări.

2383
Accesorii de siguranta

Dexion vă poate oferi o gama largă de elemente de protecţie pentru coloane şi cadre. În acest fel, rafturile dumneavoastră pentru paleţi sunt bine protejate împotriva impactului rezultat în urma coliziunii cu utilajele.

2392
Sisteme de depozitare pe verticala

Sistemul de depozitare pe verticală de la Dexion este ideal pentru bunurile lungi dispuse vertical, cum ar fi tuburile, foile, ţevile şi scândurile.

2391
PickFlow - depozitare dinamica

Pe lângă numeroasele avantaje de bază cum ar fi economia evidentă de timp și spațiu, depozitarea dinamică oferă și avantaje specifice.

2382
Solutii de depozitare pentru Lean Manufacturing

În mediul de afaceri competitiv din zilele noastre, adoptarea principiilor de producţie Lean Manufacturing poate oferi un avantaj critic şi sustenabil în faţa concurenţei.

2381
Solutii de depozitare pentru industria farmaceutica

Fie că dezvoltaţi, produceţi, distribuiţi şi/sau vindeţi produse farmaceutice, condiţiile de depozitare ale acestor bunuri variază şi trebuie să respecte standarde stricte.

2380
Solutii de depozitare pentru industria alimentara

Provocările cu care se confruntă industria alimentară fac necesară suplimentarea spaţiului, gestionarea diverselor temperaturi de depozitare şi a unui rulaj ridicat al stocului, menţinând în acelaşi timp anumite niveluri de igienă şi urmărirea produselor.

2379
Solutii de depozitare pentru eCommerce

Cerinţele din industria eCommerce necesită soluţii de depozitare care oferă acces rapid şi se pot adapta cu uşurinţă la schimbările permanente ale profilului stocului dumneavoastra pentru a ţine pasul cu evoluţia pieţei.

2377
Conditii contractuale generale de vanzare

Conditii contractuale generale de vanzare ale S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L.. Ultima revizuire a Conditiilor contractuale generale de vanzare 10.03.2016

2378
Inspectia rafturilor

Accidentele pot avea loc în fiecare hală dar inspecţiile regulate pot minimiza numărul şi efectul acestora.

861
Cum se comportă soluțiile semi-automate de stocare în Europa?

O cercetare privind modul în care soluțiile de stocare semi-automate au evoluat și de ce tehnologia, legislația muncii, schimbarea intervalelor de achizitie și a obiceiurilori de cumpărare au creat necesitatea unor soluții semi-automate de stocare.

837
DIN EN ISO 9001:2015 (EN)

The examination of the quality management documentation and the subsequent audit have established that Dexion Gmbh works in accordance with a quality management system which complies with DIN EN ISO 9001:2015 regulations.

840
DIN EN ISO 14001:2015 (EN)

The document refers to the environmental management system of the standard DIN EN ISO 14001:2015 and it certifies that Dexion GmbH follows the regulations in place for manufacturing, sales and service within the storage industry.

839
DIN EN ISO 50001:2018 (EN)

The document refers to the energy management system of the standard DIN EN ISO 50001:2011 and it certifies that Dexion GmbH follows the regulations in place for manufacturing, sales and service within the storage industry.

842
Declarația de membru FEM

Documentul certifică faptul că Dexion Storage Solutions SRL a devenit membru al Federației Europene de Manipulare a Materialelor prin acordul unanim al Adunării Generale a FEM în cadrul reuniunii sale din 3 martie 2010, la Bruxelles.