Skip to main content
837
Certificate OHSAS 18001

It has been demonstrated by the way of an audit that the company Dexion Gmbh has established an occupational health and safety management system in conformity with the requirements of OHSAS 18001:2007.

6984
Siguranța depozitului - vă permiteți să o riscați?

Cele mai frecvente cauze ale accidentelor la locul de muncă implică o eroare umană. Lipsa întreținerii, formarea insuficientă și lipsa de experiență sunt și ele factori contribuitori.

2899
Welder Certificate - EN ISO 9606-1

Produs pentru S. C. Dexion Storage Solutions S.R.L., Romania

2856
DNV GL Conductivity measurements report

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

841
Certificat 2017 OHSAS 18001-2007

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

7972
Certificat TUV ISO 9001-2015

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

840
Certificat 2017 ISO 14001-2015

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

2468
EN1090 Steel Construction Conformity - February 2018

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

2469
EN1090 Welding Certificate - February 2018

Produs pentru S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L., România

2418
Politica de Securitate si Sanatate in Munca si de Mediu

S.C. DEXION Storage Solutions S.R.L. crede că buna performanță de SS&M contribuie și determină succesul afacerii și se angajează să creeze și să mențină locuri de muncă sigure.

2389
Sistemul de rafturi metalice Hi280

Când se caută o soluţie de depozitare pentru componente mici, fiecare are necesităţi specifice. Indiferent care este problema dumneavoastră, sistemul de rafturi HI280 vă poate oferi o soluţie potrivită.

2388
Shelfplan - rafturi metalice cu deschidere mare

Sistemul Shelfplan reprezinta un standard industrial pentru rafturi, fiind proiectat sa sustina sarcini pe nivel variate.

2387
Rafturi cantilever

Depozitarea bunurilor lungi şi adeseori flexibile, prezintă o serie de dificultăţi specifice. Gama Dexion de soluţii cantilever se poate conforma cu necesităţile dumneavoastră.

2386
MOVO - sistem mobil de stivuire a paletilor

Sistemul mobil de stivuire al Dexion (MOVO) este cea mai modernă soluţie pentru depozitarea de densitate mare a tuturor dimensiunilor de paleţi sau mărfuri care necesită depozitare.

2385
Masini automate de depozitare

Sistemele automate de depozitare sunt o alegere aproape imbatabilă atunci când vine vorba de eficienţă maximă în sortarea comenzilor şi în manipularea articolelor de mici dimensiuni.

2384
Dexion - Product Catalogue - EN

Whatever the storage requirement, Dexion can make a genuine contribution to improving your business by providing premium storage products and services.

2384
Dexion - catalog produse - RO

Gama noastră de produse se află într-o permanentă stare de dezvoltare. Ca urmare a acestui fapt, toate informaţiile tehnice şi estetice prezentate aici sunt susceptibile la modificări.

2383
Accesorii de siguranta

Dexion vă poate oferi o gama largă de elemente de protecţie pentru coloane şi cadre. În acest fel, rafturile dumneavoastră pentru paleţi sunt bine protejate împotriva impactului rezultat în urma coliziunii cu utilajele.

2392
Sisteme de depozitare pe verticala

Sistemul de depozitare pe verticală de la Dexion este ideal pentru bunurile lungi dispuse vertical, cum ar fi tuburile, foile, ţevile şi scândurile.

2391
PickFlow - depozitare dinamica

Pe lângă numeroasele avantaje de bază cum ar fi economia evidentă de timp și spațiu, depozitarea dinamică oferă și avantaje specifice.

2382
Solutii de depozitare pentru Lean Manufacturing

În mediul de afaceri competitiv din zilele noastre, adoptarea principiilor de producţie Lean Manufacturing poate oferi un avantaj critic şi sustenabil în faţa concurenţei.

2381
Solutii de depozitare pentru industria farmaceutica

Fie că dezvoltaţi, produceţi, distribuiţi şi/sau vindeţi produse farmaceutice, condiţiile de depozitare ale acestor bunuri variază şi trebuie să respecte standarde stricte.

2380
Solutii de depozitare pentru industria alimentara

Provocările cu care se confruntă industria alimentară fac necesară suplimentarea spaţiului, gestionarea diverselor temperaturi de depozitare şi a unui rulaj ridicat al stocului, menţinând în acelaşi timp anumite niveluri de igienă şi urmărirea produselor.

2379
Solutii de depozitare pentru eCommerce

Cerinţele din industria eCommerce necesită soluţii de depozitare care oferă acces rapid şi se pot adapta cu uşurinţă la schimbările permanente ale profilului stocului dumneavoastra pentru a ţine pasul cu evoluţia pieţei.

2377
Conditii contractuale generale de vanzare

Conditii contractuale generale de vanzare ale S.C. Dexion Storage Solutions S.R.L.. Ultima revizuire a Conditiilor contractuale generale de vanzare 10.03.2016

2378
Inspectia rafturilor

Accidentele pot avea loc în fiecare hală dar inspecţiile regulate pot minimiza numărul şi efectul acestora.

861
Cum se comportă soluțiile semi-automate de stocare în Europa?

O cercetare privind modul în care soluțiile de stocare semi-automate au evoluat și de ce tehnologia, legislația muncii, schimbarea intervalelor de achizitie și a obiceiurilori de cumpărare au creat necesitatea unor soluții semi-automate de stocare.

837
Certificat DIN EN ISO 9001

Examinarea documentației de management al calității și auditul ulterior au stabilit că Dexion Gmbh funcționează în conformitate cu un sistem de management al calității care respectă normele DIN EN ISO 9001: 2015.

840
Certificat DIN EN ISO 14001

Documentul se referă la sistemul de management al mediului al standardului DIN EN ISO 14001: 2015 și certifică faptul că Dexion GmbH respectă reglementările în vigoare pentru producție, vânzări și service în cadrul industriei de depozitare.

839
Certificat DIN EN ISO 50001

Documentul se referă la sistemul de management al energiei din standardul DIN EN ISO 50001: 2011 și certifică faptul că Dexion GmbH respectă reglementările în vigoare pentru fabricare, vânzare și service în industria de depozitare.

842
Declarația de membru FEM

Documentul certifică faptul că Dexion Storage Solutions SRL a devenit membru al Federației Europene de Manipulare a Materialelor prin acordul unanim al Adunării Generale a FEM în cadrul reuniunii sale din 3 martie 2010, la Bruxelles.