Skip to main content

Dacă lucrați cu un atelier de mașini, trebuie să aveți o gamă largă de piese de schimb, asigurându-vă în același timp că totul este depozitat în siguranță și eficient, dar ușor accesibil. Experiența, cunoștințele și varietatea produselor noastre pot crea o soluție care să susțină pe deplin afacerea dvs.!

De la țevile de eșapament, până la parbrizurile fragile - diferitele forme și dimensiuni ale componentelor auto fac ca depozitarea automobilelor să fie o provocare specială. Soluțiile noastre de atelier pentru automobile se bazează pe sistemul nostru de rafturi Hi280, care integrează diferite accesorii de depozitare pentru diferite componente într-un singur sistem de depozitare.

  • O gamă completă de accesorii auto specializate
  • Complet compatibil cu sistemele noastre standard pentru variabilitate și scalabilitate
  • O abordare orientată spre client pentru a găsi cea mai bună soluție pentru dvs.

Ateliere și garaje

Echilibrarea între depozitarea pieselor de schimb și asigurarea unui spațiu de reparații adecvat poate fi dificilă. Înțelegem că aveți nevoie de soluții de depozitare care să garanteze viteza și flexibilitatea precum și securitatea tuturor componentelor pe care le furnizați.

Gama noastră largă de soluții va ajută să exploatați spațiul disponibil la maxim, oferind suport pentru operațiunile dvs. în timp ce satisfaceți cerințele clienților:

  • Depozitare pentru toate piesele dvs. incomode și cu forme mai speciale
  • Depozitare densă pentru articole de dimensiuni diferite
  • Este disponibilă depozitarea pe mai multe nivele pentru a maximiza spațiul
  • Depozitare sigură și eficientă pentru toate uneltele dvs.

Producătorii de automobile

Gama noastră de rafturi poate fi adaptată pentru a îndeplini chiar și cele mai neobișnuite cerințe de depozitare. Echipate cu accesoriile noastre special concepute pentru automobile, soluțiile noastre sunt capabile să facă față provocărilor zilnice cu care se confruntă producătorii și furnizorii de componente și includ:

  • Mașini de depozitare pentru a stimula semnificativ afacerile - îmbunătățind eficiența de alegere a componentelor cu până la 60% și economisind până la 70% din suprafața existentă
  • Rafturile pentru paleți ca soluție optimă de depozitare - maximizarea înălțimii, lățimii și adâncimii unei zone de depozitare și adecvată pentru depozitarea obiectelor grele sau voluminoase care necesită utilizarea unui stivuitor pentru preluare
  •  Rafturile mobile pentru paleți pentru a crește considerabil capacitatea de depozitare - Rafturile pentru paleți P90  montate pe baze mobile care se deplasează electronic pentru a crea un culoar de acces pentru colectare