Skip to main content

Cu o experiență vastă, o moștenire puternică și o rețea globală, nu este deloc surprinzător faptul că gama noastră de soluții specializate de depozitare a evoluat pentru a se potrivi aproape tuturor industriilor.

Capabil să îndeplinească chiar și cele mai dificile cerințe de depozitare, produsele noastre pot fi scoase din raft ca standard sau foarte personalizate pentru cerințe mai exigente.

De la automobile, la aviație, la alimente și băuturi, la transport și acvatic, nu există niciun sector pentru care nu am furnizat soluții de depozitare.

În plus, cu o serie de produse suplimentare și opțiuni suplimentare, puteți fi mereu încrezător că eficiența dvs. este optimă, protecția și siguranța sunt la cel mai înalt nivel și sunteți mereu în cunoștință și înaintea jocului în tendințele industriei, reglementărilor și celor mai bune practici. 

Logistica unei terțe părți

Dacă aveți o companie 3PL, aveți nevoie de soluții optime de depozitare pentru a garanta viteza, flexibilitatea și siguranța produselor depozitate.

Aflați mai multe
Automobile

Dacă lucrați cu un atelier de mașini, trebuie să aveți o gamă largă de piese de schimb, asigurându-vă în același timp că totul este depozitat în siguranță și eficient, dar ușor accesibil.

Aflați mai multe
Alimente și băuturi

Lucrați în industria alimentară și a băuturilor? Veți fi, fără îndoială, sub presiune continuă pentru a vă maximiza spațiul disponibil. Aveți nevoie de îndrumare?

Aflați mai multe
Producție cu costuri reduse

Cel mai important lucru în cazul celor mai multe produse pe care le cumpărăm ca și consumatori, este procesul de fabricație. Fie că activați în industria farmaceutică, inginerie, electrică, auto, de îmbrăcăminte sau în industria alimentară, putem face ca lucrurile să meargă.

Aflați mai multe
Comerțul online

Fie că sunteți un comerciant tradițional sau aveți o nouă afacere online, provocările sunt aceleași. Aveți nevoie de un proces de vânzare și de metode de depozitare care să răspundă cerințelor și așteptărilor ridicate ale clienților dvs.

Aflați mai multe
Farmaceutic

Indiferent dacă dezvoltați, fabricați sau distribuiti și vindeți produse farmaceutice, gama noastră largă de produse adaptabile îndeplinește cerințele cele mai stricte pentru depozitarea sigură și corectă în cadrul industriei farmaceutice.

Aflați mai multe
Garaj și atelier

Când vine vorba de găsirea soluției corecte de depozitare pentru garaj sau atelier; factorul determinant este întotdeauna găsirea unui sistem economic și ergonomic.

Aflați mai multe
Produse de construcții

Dacă lucrați în industria produselor de construcții, cunoașteți bine provocările. Depozitarea unui număr de produse de dimensiuni diferite, adesea grele, în timp ce acestea sunt afișate spre a fi vândute.

Aflați mai multe
Pescuitul

Provocările cu care se confruntă industria pescuitului presupune faptul că aveți nevoie de soluții de depozitare ușor de adaptat și care oferă un acces rapid într-un mediu în plină expansiune.

Aflați mai multe
Îmbrăcăminte

Procedurile simple pentru a eficientiza o comandă, procedurile de returnare eficiente și un sistem logistic coerent și funcționabil sunt toate esențiale pentru a avea succes.

Aflați mai multe