Skip to main content

Suntem un furnizor mondial pentru soluții de depozitare. Ne susținem clienții și necesitățile lor de depozitare, începând de la planificarea inițială a depozitului, până la instalarea sistemelor de rafturi, continuând apoi cu servicii postvânzare de inspectii, suport și service.

Suntem membri ai Gonvarri Material Handling, alături de alte branduri de top din industrie, printre care Constructor, Kasten, Stålteknik și Kredit.

Oferim soluții de varf si inovatoare de depozitare pentru a ne asigura că satisfacem nevoile clienților noștri, indiferent de provocările lor specifice. Rețeaua noastră de distribuție acoperă aproape fiecare continent și am oferit suportul nostru unora dintre cele mai importante companii binecunoscute la nivel mondial dar și intreprinderilor mici si mijlocii, oferind clienților noștri acces la expertiză și la sprijin global.

Ne angajăm să dezvoltăm soluții de depozitare care să îi ajute pe clienții noștri să lucreze mai repede și mai eficient, în timp ce devin mai profitabili. Pur și simplu, facem Sistemul de Depozitare să funcționeze!

Satisfacția clienților este scopul nostru! Pentru a realiza acest lucru, lucrăm alături de clienții noștri și dezvoltăm o soluție potrivită pentru fiecare detaliu al activității lor, adaptată fiecărei cerințe. O soluție care să se potrivească cu dinamica mediului de lucru, eficient și frumos.

Pentru a afla mai multe despre noi, selectați zona dumneavoastră de interes din opțiunile de mai jos.