Skip to main content

Proiectate special pentru orice cerință specială de depozitare.

Indiferent de industria în care lucrați, gama de soluții unice de depozitare a firmei Dexion a fost proiectată pentru a vă satisface cerințele. 

Asigurați-vă că faceți lucrurile cât mai eficiente cu putință acum, dar rămâneți suficient de flexibil pentru a vă adapta întrucât afacerea se schimbă.

Iar dacă acest lucru nu este suficient, dacă căutați o revizuire mai aprofundată a depozitului sau a spațiului de depozitare, Dexion oferă analize, sfaturi și asistență permanentă pentru a vă oferi exact acest lucru.

De la atelierele de depozitare a autovehiculelor, pneurilor și garajelor; la produse alimentare și băuturi, depozite frigorifice, produse pentru clădiri și companii de comerț electronic, suntem în măsură să oferim în permanență un amestec de cunoaștere, îndrumare și asistență practică la nivel mondial.

Ca doriți să depozitați?
Alegeți soluția potrivită din opțiunile de mai jos. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, contactați-ne.

Depozite automatizate

Oferim cea mai convenabilă soluție AS / RS (sisteme automate de stocare și recuperare) cu densitate ridicată, pentru depozitul dumneavoastră, indiferent dacă depozitați marfă paletizată sau cutii.

Aflați mai multe
Agricultură pe verticală

Noi, cei de la Gonvarri Material Handling, nu suntem fermieri, dar suntem experți în design-ul, proiectarea și fabricarea soluțiilor de depozitare care optimizează utilizarea spațiului disponibil – partenerul perfect pentru întreprinderile agricole verticale.

Aflați mai multe
Piese Mici

Dacă operați o zonă de depozitare sau de colectare a pieselor mici, produsele noastre pentru depozitarea și manipularea acestora vă oferă o combinație unică de performanță, siguranță și economie.

Aflați mai multe
Produse reci și congelate

Așadar, doriți să minimalizați amprenta depozitului dvs. pentru depozitare a mărfurilor reci și congelate - dar cum mențineți temperatura potrivită într-un mod eficient din punct de vedere energetic? Să vă arătăm.

Aflați mai multe
Bunuri de mare lungime

Căutați o depozitare sigură și organizată a mărfurilor lungi și grele? Soluțiile noastre de depozitare pentru produse de lungimi mari se potrivesc perfect cerințelor dvs. exacte.

Aflați mai multe
Sarcină grea

Căutați o depozitare sigură și garantată pentru încărcături lungi și grele, cum ar fi bare din oțel, țevi, tuburi, mobilier sau pachete de lemn? Soluțiile noastre pentru sarcinile grele oferă o utilizare optimă a spațiului, la un cost redus.

Aflați mai multe
Depozitarea anvelopelor

Depozitarea anvelopei în cel mai eficient mod posibil este de prin maximizarea utilizării spațiului fără a afecta calitatea anvelopei. Aici găsiți soluții personalizate, indiferent de înălțimea, adâncimea și lățimea disponibile.

Aflați mai multe
Rafturi pe mai multe niveluri

Dacă aveți un depozit mai mare pentru piese de schimb sau dacă depozitați multe articole cu o cifră de afaceri scăzută, atunci ar putea fi soluția perfectă instalarea de rafturi pe mai multe niveluri.

Aflați mai multe
Semi-automatizare

Vă gândiți la automatizarea operațiunii de depozitare? Sunteți deja în căutarea unei investiții financiare majore. Unele companii vor beneficia de automatizare completă. Altele vor descoperi repede că nu este potrivită pentru ele. Permiteți-ne să vă ajutăm să alegeți corect.

Aflați mai multe
Sistem de rafturi pentru zone cu risc seismic

Fiecare instalație trebuie să fie capabilă să reziste în caz de activitate seismică, fără a se prăbuși și fără a deteriora produsele sau răni persoane.

Aflați mai multe