Skip to main content

Dexion face parte din Constructor Group, pan-european (lider mondial) în furnizarea de produse și soluții de depozitare. În plus, Grupul este comercializat pe întreg teritoriul Europei sub mărcile Constructor, Kasten și PSS.

Acesta este deținut de Altor Fund 11, din 2007. Grupul este pe locul al treilea în topul furnizorilor de soluții de depozitare pentru sectorul industrial din Europa și pe locul întâi în sectorul comercial.

Dexion a fost inițial fondat la Londra de Demetrius Comino, care a revoluționat rafturile reglabile și alte forme de rafturi și sisteme de depozitare de la sfârșitul anilor 1940. Pentru a afla mai multe despre istoria noastră, apăsați aici.

Astăzi, produsele noastre variază de la rafturile inovatoare pentru paleți și tehnologia acestora la soluții de depozitare pentru birouri și arhive. În cadrul grupului, avem ani de experiență și de cercetare care contribuie la oferirea celor mai bune soluții în colaborare cu clienții noștri.

Vă oferim mai mult decât simple produse și vă putem furniza de asemenea un pachet complet de servicii, inclusiv consultanță, planificare și întreținere, indiferent dacă este vorba de amenajarea unui depozit sau centru de distribuție sau de soluții de rafturi pentru industria de comerț cu amănuntul, pentru industria de producție și industria de automobile.

Oricare ar fi cerința dvs., Dexion poate aduce o contribuție reală la îmbunătățirea afacerii dvs. oferind un mediu de lucru și depozitare de primă clasă.

Structura grupului - țări și persoane

Cu o cifră de afaceri de aproape 200 de milioane de euro, peste 900 de angajați și facilități de producție moderne situate strategic pe piețele cheie din Rusia, România și Germania, suntem o forță de top în industria de depozitare.

Grupul are o puternică prezență locală pe întreg teritoriul Europei, precum și o rețea de vânzări în restul lumii, inclusiv Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord și America de Sud.

Aflați mai multe despre produsele și serviciile Dexion.