Skip to main content

Sistem de rafturi pentru zone cu risc seismic

Sistemele de rafturi pentru depozitarea paleților instalate în zonele care sunt cunoscute ca fiind periculoase din punctul de vedere al activității seismice trebuie să fie proiectate, realizate și construite specific pentru a face față forțelor seismice.

Fiecare instalație trebuie să fie capabilă să reziste în caz de activitate seismică, fără a se prăbuși și fără a deteriora produsele sau răni persoane.

Pallet Racking Storage for Seismic Zones

Proiectarea unor sisteme anti-seismice eficiente este complexă și din acest motiv Dexion apelează la ingineri foarte bine calificați, care utilizează tehnologie de ultimă oră pentru a calcula parametri statici și vectorii de sarcină ale sistemului de rafturi, respectiv pentru a efectua o analiză computerizată în conformitate cu normativele recomandate pentru dimensionare în caz de activitate seismică.

Dexion a realizat multe astfel de instalații, pentru clienți din Europa și nu numai. Ca membru activ al grupurilor tehnice de cercetare și dezvoltare a sistemelor de rafturi ale Federației Europene a Producătorilor de Stelaje, Dexion oferă soluții care nu sunt doar eficiente ci și conforme cu normele în vigoare.

Regiunile din Europa cu risc seismic ridicat sunt prezentate pe hartă.

Sursa imagine: www.share-eu.org