Skip to main content

Oferim cea mai convenabilă soluție AS / RS (sisteme automate de stocare și recuperare) cu densitate ridicată, pentru depozitul dumneavoastră, indiferent dacă depozitați marfă paletizată sau cutii.

Împreună cu partenerii noștri de integrare a sistemului, proiectăm, producem și furnizăm sisteme de depozitare a mărfii paletizate automate, de înaltă calitate, concentrate pe oferirea unei soluții de depozitare de înaltă densitate, care maximizează spațiul disponibil, reduce erorile de reîncărcare și îmbunătățeste productivitatea generala.

Posibilitatea integrării cu sistemul dumneavoastră de gestionare a depozitului (WMS) face ca rafturile noastre de tip “Crane Racking” și “Mini Load” să ofere cel mai flexibil instrument pentru a vă gestiona intralogistica. Stelajul poate fi configurat pentru a fi un sistem unic, dublu sau multi adâncime.

Rafturi cu macara – “Crane Racking”

Crane Racking - Automated Warehouses“Crane Racking” este un sistem de stocare complet automatizat, ideal pentru depozitarea paleților și a articolelor mari. Proiectat pentru a lucra pe coridoare foarte înguste și la o înălțime de peste 30 de metri, raftul cu macara este o soluție eficientă de depozitare optimizată.

Ghidată de un sistem software de gestionare, macaraua se deplasează pe culoarele depozitului, în care intră, poziționează și extrage mărfurile.

Pentru configurații multiadâncime, raftul cu macara este echipat cu o navetă care preia paletul și il livrează direct în față - asigurând o accesibilitate maximă.

Crane RackingRaftul pentru macara este proiectat pentru a oferi o flexibilitate completă, de la capacitatea de încărcare și înălțimea clădirii, până la ciclul de lucru și controlul temperaturii. Sistemul se adaptează cu ușurință la nevoile fiecărui depozit, făcându-l o soluție de stocare extrem de eficientă pentru o gamă vastă de aplicații.

Avantajele sistemului “Crane racking” includ:

 • Complet automat, rapid și sigur
 • Viteza mare de transfer - reduce dramatic timpul de preluare
 • Utilizarea maximă a înălțimii - asigură optimizarea completă a spațiului disponibil
 • Sistemul de gestionare a stocurilor controlează și actualizează inventarul mărfurilor , asigurând un control precis al mărfurilor și eliminând erorile manuale de exploatare
 • Se adaptează ușor la condițiile speciale de lucru - de la temperaturi de îngheț (-30 ° C) la umiditate extremă

“Mini Load”

Mini Load- Automated WarehousesSistemul “Mini Load” este o soluție automatizată dinamică, ergonomică, pentru stocarea și preluarea pieselor mici.

Densitatea mare, precizia ridicată, debitul ridicat va crește randamentul operatorilor dumneavoastră.

Macarale speciale sunt integrate cu sistemul dumneavoastră de gestionare a depozitului, preiau cutiile sau tăviile și le livrează în zona de ridicare, fie direct, fie prin transportor.

Sistemul este disponibil pe înălțimi de până la 15 m, iar macaralele pot gestiona sarcini de până la 50 kg pentru încărcări ușoare (cutii) și 200 kg pentru tăvi.

Avantajele sistemului “Mini Load” includ:

 • Utilizarea optimă a spațiului - culoarul îngust maximizează capacitatea de stocare în spațiul disponibil
 • Aplică principiul „produs la operator” - reducand în cele din urmă costurilecu forța de muncă
 • Sistemul precis de gestionare a stocurilor, elimină erorile asociate de obicei cu gestionarea manuală a depozitului
 • Riscul redus de deteriorare prin coliziune a componentelor sistemul de rafturi
 • Necesită mai puțină muncă manuală, este mai eficient în timp
 • Finisajul galvanizat asigură durabilitate și rezistență la coroziune