Skip to main content
2389
Sistemul de rafturi metalice Hi280

Când se caută o soluţie de depozitare pentru componente mici, fiecare are necesităţi specifice. Indiferent care este problema dumneavoastră, sistemul de rafturi HI280 vă poate oferi o soluţie potrivită.

2388
Shelfplan - rafturi metalice cu deschidere mare

Sistemul Shelfplan reprezinta un standard industrial pentru rafturi, fiind proiectat sa sustina sarcini pe nivel variate.

2387
Rafturi cantilever

Depozitarea bunurilor lungi şi adeseori flexibile, prezintă o serie de dificultăţi specifice. Gama Dexion de soluţii cantilever se poate conforma cu necesităţile dumneavoastră.

2386
MOVO - sistem mobil de stivuire a paletilor

Sistemul mobil de stivuire al Dexion (MOVO) este cea mai modernă soluţie pentru depozitarea de densitate mare a tuturor dimensiunilor de paleţi sau mărfuri care necesită depozitare.

2385
Masini automate de depozitare

Sistemele automate de depozitare sunt o alegere aproape imbatabilă atunci când vine vorba de eficienţă maximă în sortarea comenzilor şi în manipularea articolelor de mici dimensiuni.

2384
Dexion - Product Catalogue - EN

Whatever the storage requirement, Dexion can make a genuine contribution to improving your business by providing premium storage products and services.

2384
Dexion - catalog produse - RO

Gama noastră de produse se află într-o permanentă stare de dezvoltare. Ca urmare a acestui fapt, toate informaţiile tehnice şi estetice prezentate aici sunt susceptibile la modificări.

2383
Accesorii de siguranta

Dexion vă poate oferi o gama largă de elemente de protecţie pentru coloane şi cadre. În acest fel, rafturile dumneavoastră pentru paleţi sunt bine protejate împotriva impactului rezultat în urma coliziunii cu utilajele.