Skip to main content
9263
Sistem de rafturi de depozitare cu polițe

De la un singur modul de rafturi la o instalație vastă, experiența practică bogată și resursele Dexion vă asigură nu numai că sistemul de rafturi cu polițe vă întrunește cerințele aici și acum, dar și că poate răspunde pe viitor nevoilor dumneavoastra curente și în schimbare.

10412
Broșură rafturi cu deschidere mare LS3

Designul modular al rafturilor cu deschidere mare și asamblarea rapidă și ușoară permit obținerea unei capacități maxime posibile de depozitare, indiferent de spațiul disponibil.

9249
Pull-Out Unit

Pull-out units provide an efficient storage solution and are ideal if your operation involves staff picking products directly from a pallet.

8924
Rafturi cu deschidere mare LS3

Fie că depozitați încărcături grele, lăzi, cutii de carton, țevi sau cabluri LS3 este soluția ideală pentru depozitarea unei game largi de mărfuri nepaletizate.

8953
Sisteme de rafturi pentru depozitarea paleţilor

Depozitarea bunurilor pe paleți este cea mai frecventă metodă de gestionare a stocurilor din depozite. Rafturile pentru paleți reprezintă cea mai eficientă metodă de depozitare a paleților, dar înțelegerea tipului de structură necesar poate crea uneori confuzii.

8951
Sistemul de rafturi pentru paleţi P90

Rafturile pentru paleţi reprezintă unele dintre produsele noastre cheie, iar experţii noştri în vânzări oferă consultanţă pe înţelesul tuturor clienţilor, parcurgând împreună cu clienţii procesul de amenajare a depozitului, asigurându-se că fiecare soluţie este adaptată nevoilor acestora.

2389
Sistemul de rafturi metalice Hi280

Când se caută o soluţie de depozitare pentru componente mici, fiecare are necesităţi specifice. Indiferent care este problema dumneavoastră, sistemul de rafturi HI280 vă poate oferi o soluţie potrivită.

2388
Shelfplan - rafturi metalice cu deschidere mare

Sistemul Shelfplan reprezinta un standard industrial pentru rafturi, fiind proiectat sa sustina sarcini pe nivel variate.

2387
Rafturi cantilever

Depozitarea bunurilor lungi şi adeseori flexibile, prezintă o serie de dificultăţi specifice. Gama Dexion de soluţii cantilever se poate conforma cu necesităţile dumneavoastră.

2386
MOVO - sistem mobil de stivuire a paletilor

Sistemul mobil de stivuire al Dexion (MOVO) este cea mai modernă soluţie pentru depozitarea de densitate mare a tuturor dimensiunilor de paleţi sau mărfuri care necesită depozitare.

9429
Masini automate de depozitare

Sistemele automate de depozitare sunt o alegere aproape imbatabilă atunci când vine vorba de eficienţă maximă în sortarea comenzilor şi în manipularea articolelor de mici dimensiuni.

2384
Dexion - Product Catalogue - EN

Whatever the storage requirement, Dexion can make a genuine contribution to improving your business by providing premium storage products and services.

8952
Dexion - catalog produse - RO

Gama noastră de produse se află într-o permanentă stare de dezvoltare. Ca urmare a acestui fapt, toate informaţiile tehnice şi estetice prezentate aici sunt susceptibile la modificări.

2383
Accesorii de siguranta

Dexion vă poate oferi o gama largă de elemente de protecţie pentru coloane şi cadre. În acest fel, rafturile dumneavoastră pentru paleţi sunt bine protejate împotriva impactului rezultat în urma coliziunii cu utilajele.