Skip to main content

Consultanță - Soluții - Instalații - Inspecții

Pe lânga soluțiile de stocare de top, acordăm servicii de inspecție a rafturilor și consultanță privind siguranța depozitelor, la nivel mondial.

Completând portofoliul larg de produse și soluții de stocare orientate către clienți, este pachetul nostru cuprinzător de inspecții și servicii de siguranță de la inspectorii și inginerii noștri calificați.

Aceasta include consultanță și planificare în depozite, inspecția și siguranța rafturilor, precum și un serviciu de re-design pentru a sprijini viitoarele extinderi sau imbunătățiri. La toate acestea se adaugă un serviciu complet gestionat al proiectelor de instalare.

Deci, indiferent dacă alegeți din gama de servicii de bază sau aveți nevoie de ceva personalizat, ofertă noastră va fi adaptată pentru a satisface orice cerinte. Selectați serviciul dorit din opțiunile de mai jos. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, contactați-ne.

Servicii de consultanță

Atunci când găsiți soluția potrivită de depozitare, este întotdeauna liniștitor să aveți un expert de partea dvs. Echipa noastră cu experiență și cunoștințe de vânzări și design vă oferă o combinație de cunoștințe valoroase, orientare și asistență practică.

Aflați mai multe
Inspecția rafturilor

Rafturile Dexion sunt fabricate la cea mai înaltă calitate și sunt proiectate pentru a fi utilizate timp de mai multi ani. Insa activitatea dintr-un depozit prezintă numeroase pericole ascunse, cum ar fi rafturile deteriorate, elementele de protecţie necorespunzătoare pentru rafturi, piesele lipsă sau personalul neinstruit.

Aflați mai multe
Instalarea rafturilor

Fie că aveți nevoie de un singur compartiment de rafturi, fie de o instalare extinsă a sistemului, Dexion oferă la timp și în stare perfectă o gamă de abilități și resurse pentru a vă satisface cerințele exigente de fiecare dată.

Aflați mai multe
Sănătate și siguranță

Aveți nevoie de asistență pentru orice probleme de sănătate, siguranță și mediu? Este o parte integrantă a ofertei Dexion pentru a asigura un impact pozitiv asupra performanței generale a afacerii dvs.

Aflați mai multe
Asistență și întreținere

Garantarea operațiunilor sigure în curs înseamnă acceptarea responsabilității dvs. legale pentru a vă asigura că produsele dvs. de depozitare sunt inspectate și întreținute în mod regulat. Echipele noastre experimentate sunt aici pentru a vă ajuta.

Aflați mai multe
Cursuri și seminarii

Asigurarea că echipele dvs. înțeleg importanța siguranței depozitului este fără îndoială una dintre prioritățile cheie. Nerespectarea acestui lucru poate duce la deteriorarea bunurilor dvs. și la accidente sau vătămări corporale.

Aflați mai multe