Skip to main content

Dexion face livrări către Domino's Pizza

Studiu de caz

Client: Domino's Pizza
Locația: Olanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi pentru depozitarea paleților P90, Rafturi de depozitare de tip Drive-in și rafturi cu role pentru depozitarea paleților, rafturi înclinate HI280

Nevoile companiei

Domino's Pizza a avut creșteri ale vânzărilor atât în Olanda cât și în Belgia, iar centrul de distribuție existent nu putea fi extins pentru a face față creșterii volumului de produse de care avea nevoie compania în creștere.

Pentru a îndeplini cerințele generate de creștere, Domino's Pizza a căutat un nou centru de distribuție care să fie capabil să gestioneze mai bine creșterea volumelor.

dominos sk

Datorită specificului companiei Domino's Pizza, în centrele de distribuție există trei 'climate': unitatea de congelatoare, depozitul frigorific și depozitul uscat, iar în timpul orelor de vârf trebuia atins un ritm foarte alert de selecție a produselor.

Domino's are o varietate mare de produse - grele (aluatul și sosurile), ușoare (mirodeniile), mirodeniile, proaspete (legumele), uscate (îmbrăcămintea, echipamentele) și de volum (cutiile pentru pizza), care toate trebuie sortate în funcție de comandă și distribuite din centrele de distribuție.

Soluția Dexion

Parte a proiectului de planificare, de mutare a centrului de distribuție la Gorinchem, Domino's a ales să încheie un parteneriat cu Dexion, mulțumită capacității acestei companii de a interpreta cerințele și de a oferi îmbunătățiri planului proiectului.

Prin încheierea unui parteneriat cu Dexion, noul centru de distribuție a fost pus la dispoziție cu o soluție extrem de eficientă care a permit Domino's Pizza să gestioneze eficient procesul de sortare a comenzilor conform cerințelor provocatoare din domeniu.

Beneficiile oferite de soluția Dexion:

  • Posibilitatea respectării întocmai a nevoilor companiei Domino's Pizza, în ceea ce privește cele trei climate precum și a varietății tipurilor de produse.
  • Proiectul a fost îmbunătățit mulțumită experienței Dexion, prin aceasta asigurându-se eficiența maximă a soluției.
  • Relocarea facilă a oferit o capacitate mărită și a asigurat susținerea creșterii volumelor.

Alegerea companiei Dexion ca partener în acest proiect a garantat șansa Domino's Pizza de a beneficia de vasta experiență a Dexion în ceea ce privește soluțiile pentru centrele de distribuție. 

dominos sk

Rezultatul

„Parteneriatul cu Dexion în acest proiect a fost un pas imens înainte pentru Domino's Pizza.

Dexion a putut aduce la masă experiența proprie, ceea ce a permis gigantului în domeniul pizzeriilor să construiască un nou centru de distribuție extrem de eficient.”

Despre Domino's Pizza

Domino's Pizza este una dintre companiile lider la nivel mondial de livrări de pizza. Pasiunea acestei companii pentru pizza fierbinte, gustoasă și proaspătă a atras de partea sa un grup mare de fani, iubitori de pizza, de pe întreg mapamondul. 

 www.dominos.nl