Skip to main content

Politica privind protectia datelor clientilor

Gonvarri Material Handling AS (GMH) si marcile asociate (Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik si Kredit), pentru a se conforma cu noua legislatie privind protectia datelor personale care va intra in vigoare in data de 25 Mai 2018 (GDPR), a adoptat masurile necesare tehnice si organizatorice pentru a preveni pierderea, abuzul, folosirea gresita, modificarea, accesul neautorizat si furtul datelor personale primite, luand in considerare situatia actuala a tehnologiei, natura datelor si riscul la care sunt expuse.

Cine este responsabil pentru datele dumneavoastra?

Persoana juridica (controller) responsabila de datele personale este Gonvarri Material Handling AS, avand numarul de inregistrare 918 858 903, inregistrata la adresa Østensjøveien 27, 0661 Oslo Norway. For what purpose will the data be processed?

In ce scop vor fi procesate datele?

Datele personale vor fi procesate in urmatoarele scopuri:

  • Clienti

Gestionarea datelor necesare pentru pastrarea relatiilor contractuale cu clientii.

  • Gestionarea contractelor si ofertelor

Gestionarea contractelor cu clientii companiei GMH

  • Clienti potentiali

Gestionarea oportunitatilor si a contactelor de afaceri.

Ce date sunt colectate?

Pentru a pune in aplicare masurile mai sus amintite, este necesar sa fie colectate urmatoarele informatii:

Clienti:

  • Informatii de contact
  • Informatiile legale ale clientului
  • Gestionarea ofertelor si contractelor

Baza juridica

Pentru aceste operatiuni de prelucrare, temeiul juridic se regaseste in relatia contractuala actuala intretinuta cu persoana vizata.

Cat timp vom pastra datele dumneavoastra?

Clienti: 7 ani

Gestionarea ofertelor si contractelor: 7 ani

Catre cine vor fi trimise datele dumneavoastra?

Clientul este informat ca GMH poate fi obligat de lege sa comunice unele dintre datele personale catre Administratia Fiscala sau Ministerul Muncii.

Clientul este informat ca informatiile prelucrate sunt comunicate unor parti terte, indicate mai jos, alaturi de procesul de care sunt conectate. In cazul oricarei modificari sau schimbari ale datelor personale ale clientilor, acestia trebuie sa informeze GMH cat mai curand posibil. Procesarea si companiile terte sunt urmatoarele:

Clienti

  • Clientul este informat ca datele sale nu vor fi transferate catre parti terte, cu exceptia obligatiilor legale.

Gestionarea ofertelor si contractelor:

  • Compania GMH

Drepturile individuale

Persoana vizata are dreptul de a accesa datele sale personale, cat si dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau, daca este cazul, sa sa solicite stergerea acestora atunci cand, printre alte motive, datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate.

In anumite circumstante, persoana vizata poate solicita o restrictie privind prelucrarea datelor sale, caz in care noi le vom pastra numai pentru exercitarea sau apararea reclamatiilor.

In anumite circumstante si din motive legate de situatia sa particulara, persoana vizata poate contesta prelucrarea datelor sale. GMH va inceta prelucrarea datelor, cu exceptia motivelor legitime convingatoare sau a exercitarii sau a apararii posibilelor reclamatii.

Pentru a exercita aceste drepturi si pentru orice alta clarificare, persoana vizata poate scrie la adresa postala de mai sus sau prin intermediul urmatoarei adrese de e-mail privacy.enquiries@gonvarri.com.