Skip to main content

Accesorii pentru rafturi de la Dexion - Soluția perfectă pentru a susține siguranța în depozit și distanțierea socială

Sănătate, siguranță și securitate în spațiile de depozitare și producție

Safety Accessories InitiativeAsigurarea faptului că depozitul dumneavoastră respectă cele mai recente legislații privind siguranța depozitului și protecția contra pandemiei este esențial pentru buna funcționare și siguranța echipei.

Gama largă de accesorii de la Dexion poate proteja rafturile și pereții halei de coliziunea cu stivuitoarele, dar poate servi și ca un instrument simplu de divizare a depozitelor, care poate marca cu ușurință rutele de acces și de trafic, contribuind la aplicarea măsurilor de distanțare socială în această perioadă dificilă.

Accesoriile noastre de siguranță includ bariere tubulare, protecții pentru cadre, protecții pentru coloană și colt, cu sau fără captuseală din spumă, stâlpi metalici, panouri despărțitoare din plasă de oțel, bariere de siguranță, protecții verticale din plastic dur etc.

Safety Accessories InitiativeSistemele personalizate de la Dexion vin cu o selecție largă de accesorii de siguranță și securitate pentru a completa și personaliza în continuare configurarea instalației dumneavoastră - fie că sunteți în căutarea unei protecții suplimentare pentru coloane și grinzi, pentru protejarea rafturilor și a mărfurilor împotriva impactului cu stivuitoarele sau pentru asigurarea accesului ordonat, a segregării și a circulației lucrătorilor în depozitul dumneavoastră.

Sistemele noastre sunt fabricate la cel mai înalte standarde de calitate și sunt concepute pentru a rezista în timp, chiar și în cele mai dificile medii de operare. Sunt confecționate din oțel de calitate, care este pregalvanizat sau acoperit cu pulbere epoxidică în culori vii, ușor vizibile sau din compuși plastici puternici și flexibili de ultimă generație.

Protecțiile speciale pentru depozit realizate de către Dexion pot fi, de asemenea, personalizate pentru nevoile dumneavoastră specifice de către echipa noastră de proiectare, susținută de un laborator de testare și către o echipă de producție dedicată, cu muncitori calificați și mașini de prelucrare a oțelului de ultimă generație.

Safety Accessories InitiativeGama noastră de accesorii de siguranță, concepute pentru a completa și a personaliza o configurație existentă, vă asigură că angajații dumneavoastră sunt în siguranță, că păstrează rutele corespunzătoare și respectă toate reglementările necesare și măsurile de distanțare socială.

Prin ajutorul nostru continuu, îndrumare, inspecții de siguranță și audituri complete, sunteți întotdeauna la curent cu noutățile din industrie - fără a fi nevoie să faceți vreodată compromisuri cu privire la rezistența, stabilitatea și integritatea soluțiilor instalate sau asupra sănătății și siguranța echipelor dumneavoastră.

În plus, o configurare inteligentă a componentelor accesoriilor de siguranță poate oferi o modalitate puternică, profesională și sigură de separare a rutelor de acces și de a asigura distanțarea socială în timpul pandemiei, cu posibilitatea de fi readusă la alte funcții de securitate și organizare a depozitului pe viitor.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news