Skip to main content

LogiMAT 2024 #Eficienta conteaza

LogiMAT este principalul Târg comercial și Platformă de dialog pentru cele mai recente tendințe în intralogistică. Evenimentul își va deschide porțile în perioada 19 - 21 martie 2024 la Stuttgart.

Pull-out units on display at LogiMAT

Pregătiți-vă pentru o introducere în „lumea intralogisticii”. Cu soluțiile noastre pentru depozit, ce permit manipulare rapidă și sigură  și depozitare eficientă, sunteți întotdeauna cu un pas înainte! Vizitați-ne la LogiMAT 2024 din Stuttgart, Sala 3, Stand 3C35.

Vom prezenta soluțiile noastre eficiente de depozitare, cum ar fi:

Un noumod ergonomic de a depozita marfă paletizată, cu depozitare compactă, cu dispozitivele inovatoare de extragere a paleților, economisind timp și energie prin manipulare rapidă și ergonomică.

Mobile pallet racking on display at LogiMAT

Sistemul mobil de rafturi pentru paleți MOVO este o soluție fantastică, de înaltă densitate, semi-automatizată. MOVO este echipat cu tehnologie de ultimă generație, un concept de  iluminare cu economie mare de energie și tehnologie inteligentă cu senzori pentru siguranță maximă.

Oferim rafturi ajustabile, rafturi cu mai multe niveluri, rafturi gravitaționale; orice aveți nevoie să depozitați, avem soluția de depozitare potrivită pentru dumneavoastră.

Descoperiți portofoliul nostru larg de produse la LogiMAT 2024. Echipa noastră de experți Dexion vă va fi la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebări.

De la planificare și instalare până la servisare și asistență post-vânzare - totul dintr-o singură sursă! #EfficiencyMatters - Dexion, furnizorul dumneavoastră de soluții profesionale. Vă așteptăm în Sala 3, Standul 3C35.

Rezervați biletul acum!

Related news
Latest news