Skip to main content

Sarbatorim 5 ani de cand facem parte din familia Gonvarri

Suntem încântați să sărbătorim cinci ani în calitate de membru al familiei Gonvarri.

GMH 5-Year Anniversary Gonvarri Industries este o companie de familie, lider în domeniul transformării oțelului în sectorul auto, al siguranței rutiere, manipulării materialelor și energiei solare.

La începutul lunii ianuarie 2018, Gonvarri Industries a achiziționat Constructor Group, care era format din Dexion, Kasten și Constructor, pentru a forma un nou grup mamă - Gonvarri Material Handling. A fost oportunitatea perfectă de a combina ani de cunoștințe și expertiză sub un singur grup, această nouă structură a consolidat organizația ca furnizor de top de soluții de depozitare și manipulare a materialelor.

De-a lungul timpului, grupul a crescut și s-a dezvoltat, iar în primii ani s-au alăturat familei, Gonvarri Stålteknik AB, Kredit și Complete Storage & Interiors Ltd (CSI).

Aceste integrări au oferit beneficii suplimentare pentru extinderea și îmbunătățirea în diferite domenii ale industriei. În calitate de experți în produse și soluții desemnate în cadrul sistemelor de manipulare a materialelor și a sistemelor de mezanin, cunoștințele Gonvarri Stålteknik AB au reprezentat un câștig imens.

În același timp, Kredit reprezintă un jucător important în segmentul de rafturi mobile. Deși sunt complet integrați în cadrul familiei, ei sunt încă recunoscuți ca o companie independentă, cu ambiția de a fi numărul unu în domeniul rafturilor mobile.

Decizia de a aduce CSI la bord a sprijinit strategia de creștere a Gonvarri și a permis companiei să intre pe piața de comerț electronic B2B. Ca urmare, aceasta a crescut capacitățile digitale și raza de acțiune în Marea Britanie și în teritoriile UE.

În plus, am reușit să dezvoltăm cu succes o nouă unitate de afaceri în domeniul automatizărilor, susținută de Lampe și Kaufmann Systems, sporind implicarea grupului pe piața automatizărilor.

Pe parcursul ultimilor cinci ani, grupul a depășit anumite provocări în fața pandemiei globale, ceea ce a influențat modul în care lucrăm ca întreprindere, modificând procesele și încurajând necesitatea de a ne schimba în bine.

Având în vedere că problemele de mediu sunt în creștere, ne-am angajat să luptăm împotriva schimbărilor climatice prin implementarea unor inițiative care vor îmbunătăți impactul pe care această industrie îl are asupra mediului.

Apartenența la familia Gonvarri a adus numeroase oportunități pentru companii de a-și extinde cunoștințele și de a aduce împreună inițiative pentru a consolida acest parteneriat puternic. Cu proiecte precum utilizarea vehiculelor electronice în fabrici și depozite, campanii de semi-automatizare - îmbunătățirea eficienței în afacerile clienților și ajutorarea comunităților locale din Europa și din împrejurimi.

Sergio Rodriguez, CEO al Gonvarri Material Handling, a declarat. „Suntem mândri să facem parte din familia Gonvarri, în ultimii 5 ani ne-a ajutat să ne consolidăm poziția pe piață. Investim și căutăm să dezvoltăm tehnologii care nu numai că oferă soluții de depozitare mai bune, ci și protejează planeta și fac din lume un loc mai sigur și mai bun în care să trăim.”

Așteptăm cu nerăbdare să realizăm proiecte în curs de desfășurare și să oferim clienților materiale și soluții de calitate superioară care să facă diferența în activitatea lor zilnică.

Related news
 • 13897
  07.02.2024

  LogiMAT 2024 #Eficienta conteaza

  Pregătiți-vă pentru o introducere în „lumea intralogisticii”. Cu soluțiile noastre pentru depozit, ce permit manipulare rapidă și sigură și depozitare eficientă, sunteți întotdeauna cu un pas înainte! Vizitați-ne la LogiMAT 2024 din Stuttgart, Sala 3, Stand 3C35.
 • 13133
  22.02.2023

  Dexion sustine Cupa Mondiala FIS de sarituri cu schiurile

  Dexion a susținut din nou cu mândrie Cupei Mondiale de sărituri de schi care se desfășoară în mod regulat la Complexul Olimpic Valea Carbunarii, situat la 1 km distanță de fabrica ultramodernă a Dexion din Râșnov.
Latest news