Skip to main content

Agrimarket este echipată de soluțiile oferite de Kasten

Studiu de caz

Client: Agrimarket
Locația: Finlanda
Produsele/serviciile utilizate: Rafturi de depozitare a paleților P90. Sistem de rafturi în consolă. Rafturi metalice HI280 standard și cu rânduri multiple. Sistemul Optim de accesorii pentru magazine.

Nevoile companiei

Agrimarket, Finland

Agrimarket deține cea mai mare rețea de magazine și consilieri pentru produse, echipamente, articole de feronerie pentru agricultură și grădină, din Finlanda. 

Această companie a dorit să găsească o soluție pentru prezentarea și depozitare a cât mai multe din miile de articole de toate formele și dimensiunile pe care le au pe stoc în punctele de desfacere, care variază de la magazine de bricolaj la centre pentru echipamente utilizate în construcții.

Cerința principală pentru accesorii a fost aceea că ele trebuiau să aibă flexibilitatea necesară îndeplinirii cerințelor sezoniere, mereu în schimbare. De asemenea, aceste accesorii trebuiau să fie aspectuoase și trebuiau să poată fi utilizate atât în zonele de vânzare cât și în zonele de depozitare, respectiv de sortare a comenzilor.

Agrimarket a solicitat Kasten să utilizeze propriile exemple de design de magazin pentru a crea soluții de depozitare care să poată fi utilizate.

Soluția Kasten

Pentru a satisface cerințele specifice magazinelor, depozitelor și locațiilor în aer liber au fost necesare mai mute soluții de depozitare. Acestea au inclus accesorii pentru magazine, rafturi de depozitare a paleților și rafturi de depozitare în consolă.

Agrimarket, Finland

Sistemul Optim de accesorii pentru magazine a fost punctul ideal de plecare datorită versatilității sale.  Acesta este compus din cadre, traverse și rafturi cu deschidere extinsă, precum și dintr-o gamă largă de accesorii care simplifică expunerea chiar și a celor mai voluminoase produse. Pentru fiecare grup de produse au fost create soluții personalizate.

Acestea au inclus, printre altele, rafturi pentru uși, panouri de afișaj, rafturi pentru șei și pături. Pentru produsele depozitate la exterior, au fost produse accesorii Optim speciale, zincate, pentru a mări rezistența acestora la condiții variabile de umezeală.

Pentru depozitarea pe rafturi, soluțiile cu eficiență dovedită au fost sistemele de depozitare a paleților pe rafturi P90, cum ar fi rafturile pentru plăci si pentru laminate.

Rafturile au fost furnizate cu o înălțime de 3 m pentru a permite expunerea mărfurilor la nivelele inferioare și depozitarea bunurilor la nivelele superioare, iar rafturile mobile și cele cu mai multe rânduri au oferit capacitatea maximă. Pentru a promova produsele, la capetele sistemului de rafturi au fost furnizate panouri de afișaj. 

Rezultatul

„Agrimarket a primit o gamă diversificată de soluții de depozitare ceea ce le-a permis nu numai să expună și să vândă produsele într-o manieră plăcută din punct de vedere estetic, dar care le-a oferit și posibilitatea de a-și extinde la maxim capacitățile de depozitare.”

Despre Agrimarket Finlanda

Lanțul de magazine Agrimarket este o rețea națională de magazine și servicii formată din Hankkja Oy, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Suur-Seudun Osuuskauppa și Kymenlaakson Agrimarket Oy.