Skip to main content

Un nou CEO pentru Gonvarri Material Handling în 2021

Sergio Rodriguez va deveni noul CEO al Gonvarri Material Handling (GMH) începând cu 1 ianuarie 2021. Frank Pohl, care a condus GMH în ultimii 6 ani în calitate de CEO, se va retrage până la sfârșitul anului 2020.

Frank Pohl

Sergio Rodriguez

Sergio Rodriguez este un inginer spaniol care deține un doctorat în inginerie electronică / electrică și informatică, precum și un master în managementul afacerilor. Sergio și-a început cariera în Ingineria Cercetării Proceselor la ArcelorMittal și activează în cadrul Gonvarri Industries de 10 ani în diferite funcții de conducere, inclusiv comerciale și operaționale. Din 2017 are funcția de Director General pentru „Unitatea de afaceri pentru industria autovehiculelor” în Europa Centrală din cadrul Gonvarri Industries.

Josu Calvo - CEO al Gonvarri Industries - a spus că „pasiunea, angajamentul și spiritul inovator al lui Sergio, împreună cu stilul său încrezător și apreciativ de a conduce vor servi bine angajaților, clienților și partenerilor noștri și vor continua călătoria de succes a Gonvarri Material Handling. În ultimii ani GMH a devenit, sub conducerea lui Frank, un important furnizor european de soluții pentru manipularea materialelor atât în depozite clasice cât și complet automatizate ”.

Frank va rămâne alături de noi în calitate de consultant pentru următoarele 12-18 luni pentru a facilita, sprijini și conduce noua unitate de afaceri „Parteneri de sistem”, care sprijină exclusiv relația GMH cu integratorii de sisteme, ce oferă soluții de automatizare a depozitelor.

Despre Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material Handling (GMH) este un furnizor de top pentru sisteme de depozitare industriale, de la rafturi ușoare și stelaje pentru paleți până la soluții automatizate. Produsele Grupului sunt comercializate în toată Europa sub brandurile Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik și Kredit.

Cu o cifră de afaceri de 200 de milioane de euro în 2019, peste 1200 de angajați și facilități moderne de producție situate strategic pe piețele cheie din Rusia, România, Finlanda, Suedia, Cehia și Germania, suntem o forță de top în industria de depozitare.

Grupul are o puternică prezență locală în toată Europa, precum și o rețea de vânzări în restul lumii, inclusiv în Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord și de Sud.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news