Skip to main content

Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexion

Excelența în acoperișuri marca BILKA

Storage outdoor for raw materials

BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.

Identificarea nevoilor unice de depozitare ale BILKA

Confruntat cu provocarea de a depozita eficient diverse produse, inclusiv role din tablă de oțel expuse la intemperii, BILKA a căutat o soluție cu care să-și eficientizeze procesele de depozitare atât pentru materiile prime, cât și pentru produsele finite.

Soluția personalizată Dexion

Dexion, cunoscută pentru experiența sa în sistemele pentru manipularea materialelor și soluțiile personalizate de depozitare, a intervenit cu sistemul său de rafturi pentru paleți P90. Conceput pentru adaptabilitate și extindere viitoare, soluția a abordat nevoile de depozitare imediate și în evoluție ale BILKA, punând accent pe înțelegerea cerințelor specifice ale clientului.

Consolidarea depozitării în aer liber

Abordând provocările depozitării în aer liber, Dexion a implementat sisteme de rafturi cantilever cu acoperișuri de protecție, sporind rezistența la condițiile meteorologice severe. Această configurație a asigurat longevitatea și siguranța materialelor valoroase ale BILKA, demonstrând capacitatea Dexion de a oferi soluții robuste de depozitare în aer liber

Afaceri repetate: o dovadă a succesului

Mobile shelving for archival documentsParteneriatul în curs a dus la peste 20 de comenzi, inclusiv îmbunătățiri ale sistemelor existente și inovații precum implementarea rafturilor mobile pentru arhivare. Acest parteneriat de durată subliniază excelența Dexion în livrarea proiectelor, calitate și suport post-vânzare și a susținut BILKA în realizarea de vânzări record.

Concluzie: un parteneriat construit pe încredere și inovație

Colaborarea BILKA-Dexion exemplifică sinergia dintre înțelegerea nevoilor clienților și furnizarea de soluții profesionale de depozitare de înaltă calitate. Pe măsură ce BILKA se extinde, Dexion rămâne un aliat esențial, oferind sisteme de depozitare durabile și eficiente care contribuie la cerințele în evoluție din industria construcțiilor.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
Latest news