Skip to main content

Rinac se asociază cu Dexion pentru a revoluționa logistica la rece în India

Suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru strategic cu Rinac, o companie pionieră în infrastructura lantului de aprovizionare pentru mărfurile ce necesita temperatură controlata (cold chain) si construcție modulară (clean modular constructions) , cu sediul în Bangalore, India.

Rinac Logo

Înființată în 1994, Rinac a devenit un lider în proiectarea, producția, instalarea și punerea în funcțiune a proiectelor la cheie pentru logistica la rece. Printr-o abordare vizionară, au servit cu succes industrii diverse, inclusiv horticultură, lapte și produse lactate, produse marine, carne, pui, produse gata de consum, ospitalitate, îngrijire medicală, farmaceutică, depozitare și logistică refrigerată.

Ei au o prezență internațională care se întinde în Sri Lanka, Nepal, Bangladesh, Bhutan, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Kenya, Uganda, Tanzania, Congo și Nigeria, demonstrând angajamentul lor față de excelența globală.

Parteneriatul nostru marchează un moment semnificativ pentru Rinac, permitându-le să integreze sisteme de rafturi și stelaje din oțel de ultimă generație, precum și soluții semi-automate în ofertele lor cuprinzătoare.

Dexion face parte din Gonvarri Material Handling și a autorizat Rinac să distribuie produse și soluții pe piața indiană sub brandul Constructor.

"Suntem încântați să ne unim forțele", spune domnul Sukumaran, Director Executiv al RINAC India Limited. "Reputația noului nostru partener pentru calitate se aliniază perfect cu angajamentul nostru față de excelență în infrastructura logistică la rece si în construcțiile modulare din componente prefabricate. Astfel, îmbunătățește capacitatea noastră de a oferi soluții de clasă mondială clienților noștri, inclusiv marilor corporații precum ITC, Britannia, Tata, Reliance, Nestle și multe altele."

Experiența Rinac, împreună cu soluțiile noastre inovatoare de depozitare, îi poziționează ca alegerea principală pentru companiile care caută soluții personalizate, fiabile și eficiente în India.

"Misiunea noastră a fost întotdeauna să redefinim calitatea continuu, asimilând noi abilități pentru a stabili standarde mai ridicate pentru performanță", spune domnul Soji Abraham, CEO, RINAC INDIA Limited. "Acest parteneriat se aliniază perfect cu viziunea noastră de a fi lideri în industrie, asigurând un viitor mai bun pentru investitori și angajați deopotrivă."

Cu un partener de încredere precum Rinac, putem extinde prezența noastră în India. Angajamentul comun față de satisfacția clienților și accentul pe inovație creează o sinergie care promite soluții revoluționare pentru piața indiană.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news