Skip to main content

Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.

În ultimii ani, am făcut pași semnificativi pentru a ne avansa în continuare obiectivele de sustenabilitate, care se bazează pe principiile onestității, umilinței, perseverenței și muncii din greu - valori care sunt adânc înrădăcinate în cultura noastră corporativă. Aceste valori ne ghidează și definesc modul în care ne vedem pe noi înșine și cum acționăm și suntem judecați ca companie.

Acțiune conștientă de mediu

Angajamentul nostru față de mediu este deosebit de evident în inițiativa noastră de Neutralitate din punct de vedere a Carbonului 2030-2050, care își propune să reducă drastic emisiile noastre de CO2. Am procurat deja 68% din energie electrică din surse regenerabile și am investit continuu în eficiența proceselor noastre.

Responsabilitate socială

În domeniul social, acordăm o mare importanță sănătății și securității la locul de muncă. Promovarea unei culturi a prevenirii a dus la situația în care 83% dintre angajații noștri sunt acoperiți de certificarea ISO 45001. De asemenea, sprijinim comunitățile locale prin diverse proiecte de care beneficiază peste 128.500 de oameni.

Guvernanța corporativă și inovația

În domeniul guvernanței corporative, subliniem importanța relațiilor de încredere cu toate părțile interesate. În 2023, Gonvarri Industries a primit o medalie de argint de către EcoVadis pentru practicile sale durabile, cee ace ne situează în top 15% dintre cele mai responsabile companii din lume.

Raportul de sustenabilitate 2023 este o expresie a eforturilor noastre continue de a acționa în mod transparent și de a furniza date măsurabile cu privire la diferitele noastre inițiative. Acesta detaliază modul în care ne transpunem valorile în acțiuni concrete și arată cât de adânc înrădăcinat este angajamentul nostru pentru un viitor mai durabil și mai echitabil.

Invităm toate părțile interesate să ni se alăture în această călătorie și să învețe despre progresele pe care le facem.

Noi, ca grup, suntem convinși de acest lucru: adevărata valoare a unei companii se reflectă în acțiunile sale.

Citiți raportul aici

Related news
Latest news