Skip to main content

Proiectul „25 de copaci” - Dexion îi ajută pe români să „planteze copaci acasă”

Un alt proiect unic de împădurire la care Dexion participă ca sponsor principal.

Proiectul „25 de copaci” Începând de anul acesta ne-am alăturat acțiunii „25 de copaci”, proiect prin care se trimit gratuit pachete de 25 de puieți tuturor celor care doresc să planteze și să contribuie la creșterea fondului forestier al României.

Fiecare dintre cei interesați primește un pachet de 25 de răsaduri din specii selectate în funcție de locația și solul în care vor fi plantați.

Cei care primesc copacii vor marca acțiunile de plantare pe o hartă interactivă, vor urmări creșterea acestora pe parcursul a 6 ani și vor trimite periodic fotografii cu dezvoltarea lor.

Pe baza acestor acțiuni se generează statistici și se eliberează certificate de cuantificare a dioxidului de carbon (CO2) pe care acțiunea de plantare l-a contrabalansat.

FACEȚI CLICK AICI PENTRU A VĂ ALĂTURA
ACESTEI ACȚIUNI

Până acum, în cadrul acțiunii, au fost trimise voluntarilor 36.120 de pachete, care conțin în total 407.991 puieți, a căror stare poate fi urmărită pe harta interactivă de pe site-ul de mai sus.

Acțiunea din primăvara anului 2023, pe care am susținut-o, a fost cea mai amplă și populară, în parte și datorită acțiunii „Săptămâna Verde” din cadrul unităților de învățământ, numeroase școli din toată țara luând de la noi puieți pentru a-i planta și a le urmări dezvoltarea ca proiecte de clasă.

Momentan trimiterea puieților este în așteptare, din cauza perioadei nefavorabile, dar cei interesați se pot înscrie și trimiterea se va relua odată cu sezonul de plantare de toamnă, în ordinea solicitărilor și în limita fondurilor disponibile.

Vom continua, de asemenea, să promovăm pe canalele noastre web și social media această acțiune unică de împădurire și responsabilitate socială, pe care suntem mândri să o susținem.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII ȘI PENTRU A VĂ ALĂTURA
ACESTEI INIȚIATIVE, FACEȚI CLICK AICI

tree planting dexion

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news