Skip to main content

Proiectul „25 de copaci” - Dexion îi ajută pe români să „planteze copaci acasă”

Un alt proiect unic de împădurire la care Dexion participă ca sponsor principal.

Proiectul „25 de copaci” Începând de anul acesta ne-am alăturat acțiunii „25 de copaci”, proiect prin care se trimit gratuit pachete de 25 de puieți tuturor celor care doresc să planteze și să contribuie la creșterea fondului forestier al României.

Fiecare dintre cei interesați primește un pachet de 25 de răsaduri din specii selectate în funcție de locația și solul în care vor fi plantați.

Cei care primesc copacii vor marca acțiunile de plantare pe o hartă interactivă, vor urmări creșterea acestora pe parcursul a 6 ani și vor trimite periodic fotografii cu dezvoltarea lor.

Pe baza acestor acțiuni se generează statistici și se eliberează certificate de cuantificare a dioxidului de carbon (CO2) pe care acțiunea de plantare l-a contrabalansat.

FACEȚI CLICK AICI PENTRU A VĂ ALĂTURA
ACESTEI ACȚIUNI

Până acum, în cadrul acțiunii, au fost trimise voluntarilor 36.120 de pachete, care conțin în total 407.991 puieți, a căror stare poate fi urmărită pe harta interactivă de pe site-ul de mai sus.

Acțiunea din primăvara anului 2023, pe care am susținut-o, a fost cea mai amplă și populară, în parte și datorită acțiunii „Săptămâna Verde” din cadrul unităților de învățământ, numeroase școli din toată țara luând de la noi puieți pentru a-i planta și a le urmări dezvoltarea ca proiecte de clasă.

Momentan trimiterea puieților este în așteptare, din cauza perioadei nefavorabile, dar cei interesați se pot înscrie și trimiterea se va relua odată cu sezonul de plantare de toamnă, în ordinea solicitărilor și în limita fondurilor disponibile.

Vom continua, de asemenea, să promovăm pe canalele noastre web și social media această acțiune unică de împădurire și responsabilitate socială, pe care suntem mândri să o susținem.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII ȘI PENTRU A VĂ ALĂTURA
ACESTEI INIȚIATIVE, FACEȚI CLICK AICI

tree planting dexion

Related news
 • 12807
  17.05.2023

  Beneficiile utilizării roboticii în depozitul dumneavoastră

  Nimeni nu a spus vreodată că avem nevoie de mai puțină automatizare. La nivel mondial, robotica este utilizată în tot mai multe depozite și se preconizează că acest lucru va fi mai mult decât dublat până în 2030, în principal din cauza creșterii automatizării depozitelor.
 • 13220
  13.04.2023

  LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

  După întoarcerea LogiMAT-ului de anul trecut, ajungem la următorul capitol din povestea de succes a LogiMAT. Este târgul comercial pentru toate cele mai recente tendințe în intralogistică, precum și pentru punerea în scenă a vocii pentru industria noastră. Începeți povestea cu soluțiile de depozitare Dexion! Vizitați-ne la LogiMAT 2023 din Stuttgart!
Latest news