Skip to main content

Logistics Systems Engineering a fost numit distribuitor exclusiv al Dexion pe piața Sud-Africană

Această alianță-cheie va oferi companiilor din Africa de Sud acces la sistemele de depozitare inovatoare de cea mai bună calitate ale grupului european Gonvarri Material Handling, care va vinde împreună cu Logistics Systems Engineering pe acest teritoriu sub marca lor bine cunoscută Constructor.

LSEDexion este una dintre cele mai importante forțe europene în domeniul ingineriei și al producției de soluții de depozitare, care a ajutat mari companii cu prezență internațională precum și IMM-uri de pionerat încă din 1856. Gama de produse este realizată în unități de primă clasă plasate strategic pe piețele cheie din România, Rusia, Germania, Suedia și Finlanda.

Grupul este deținut de Gonvarri Industries, o organizație multinațională care operează în industria de prelucrare a oțelului și aluminiului în sectoarele auto, siguranță rutieră, manipularea materialelor și energie solară, cu prezență globală în 19 țări din întreaga lume. Această istorie bogată și prezența globală atestă angajamentul Grupului de a furniza continuu servicii și asistență.

Gama de soluții care va fi oferită în Africa de Sud include sisteme avansate de depozitare a mărfii paletizate și rafturi din oțel, precum și mașini de depozitare și sisteme automate.

Accesul la gama de produse Dexion, permite companiei Logistics Systems Engineering să realizeze soluții personalizate de înaltă calitate, orientate către clienți, pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților din fiecare industrie.

Gama Dexion va îmbunătăți și mai mult capacitatea Logistics Systems Engineering de a realiza în Africa de Sud atât proiecte de dimensiuni mici, cât și proiecte majore.

Brian Howson, Director de Export al Dexion, a declarat „Suntem extrem de încântați să începem acest parteneriat cu Logistics Systems Engineering. Suntem siguri că prin această alianță strategică vom putea extinde prezența noastră pe o piață-cheie cum este Africa de Sud alături de un partener de încredere. Valorile clienților noștri sunt aliniate și amândoi credem cu tărie în prioritizarea satisfacției clienților, care poate fi obținută prin soluțiile noastre de depozitare."

Fred Albrecht, CEO al Logistics Systems Engineering, a spus: „Suntem mândri că ne-am asociat cu un brand european puternic, cu o istorie bogată, expertiză și cunoștințe de neegalat, oferind soluții de depozitare de top. Brandul Constructor, renumit pentru soluții de depozitare rezistente și de calitate înaltă, se potrivește perfect industriei de depozitare în creștere din Africa de Sud. Accentul pe clienți și împărtășirea acelorași valori etice constituie piatra de temelie a acestui parteneriat”.

Logistics Systems Engineering este un furnizor important de soluții de depozitare în Africa sub-sahariană.

Pentru mai multe informații despre Logistics Systems Engineering, accesați www.lsegroup.africa, trimiteți un e-mail la sales@lsegroup.co.za sau sunați la 0861 61 61 61.

Related news
Latest news