Skip to main content

LogiMAT 2023 - Start your Stor[e]y

După întoarcerea LogiMAT-ului de anul trecut, ajungem la următorul capitol din povestea de succes a LogiMAT. Este târgul comercial pentru toate cele mai recente tendințe în intralogistică, precum și pentru punerea în scenă a vocii pentru industria noastră. Începeți povestea cu soluțiile de depozitare Dexion! Vizitați-ne la LogiMAT 2023 din Stuttgart!

LogiMAT event Este din nou acel moment al anului! În perioada 25 – 27 aprilie 2023, alăturați-vă nouă și experimentați „lumea intralogisticii” reuniți la Stuttgart pentru cel mai mare eveniment internațional din industrie. Faceți cunoștință cu echipa noastră de experți pentru a afla cum vă putem ajuta. Vizitați-ne în Hala 3, Stand 3C35.

Veniți să vedeți sistemele noastre automate de depozitare în acțiune. Descoperiți beneficiile precum depozitare eficientă, niveluri precise de inventar, picking rapid și fără erori. Indiferent dacă sunteți interesat de mașinile noastre Tornado sau doriți să aflați mai multe despre GonvaLift și celelalte sisteme de depozitare ale noastre. Vom fi acolo pentru a vă spune mai multe. Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru nevoile dumneavoastră individuale, așa că veniți să vă convingeți personal.

Product info at LogiMATIndiferent de produsele dumneavoastră, avem o soluție de depozitare potrivită. Indiferent dacă doriți să vă creșteți capacitatea de depozitare, vă gândiți să treceți la automatizarea completă sau să vă păstrați tradiția cu depozitarea cu rafturi pentru paleți, vă suntem alături la fiecare pas. Indiferent de dimensiunea afacerii – lucrăm cu dumneavoastră pentru a găsi cea mai bună soluție și pentru a o adapta nevoilor dumneavoastră specifice.

De aceea, LogiMAT este platforma perfectă pentru a explora și a experimenta în persoană gama noastră de produse. Discutați cu echipa noastră de experți care vă vor răspunde cu plăcere la orice întrebare.

Vom fi acolo pentru a discuta despre gama noastră de rafturi Hi280, de la rafturi standard la rafturi Hi280 cu mai multe niveluri – o modalitate excelentă de a utiliza înălțimea clădirii dumneavoastră prin crearea unor etaje de depozitare. În timp ce vă aflați acolo, aflați despre sistemele noastre de rafturi cantilever, ideale pentru depozitarea articolelor lungi. De asemenea, vor fi expuse TELEKANT, MOVO și Pull-out Units pentru ca dumneavoastră să puteți explora facil gama noastră largă de soluții. Discutați cu agenții noștri de vânzări despre celelalte produse ale noastre.

Oferim câte ceva pentru toată lumea. Vino alături de noi în Hala 3, Stand 3C35!

Dexion at LogiMATComunicați cu noi și descoperiți cum nevoile individuale pot lua viață, aflați ce beneficii veți câștiga din soluțiile noastre și cum putem să vă asigurăm afacerea în viitor. De la planificare și instalare până la service și asistență post-vânzare – vă oferim totul pentru a vă sprijini pe parcursul călătoriei dumneavoastră. Începeți povestea cu Dexion – furnizorul dumneavoastră de cunoștințe în depozitare. Nu ratați! Rezervați biletele!  Rezervați biletele!

Vă așteptăm în Hala 3, Stand 3C35!

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news