Skip to main content

Un talentat inginer din România primește recunoaștere internațională cu ajutorul Managerului General al Dexion

Dl. Mihai Constantinescu este un talentat inginer român care a fost de curând ales ca membru al Institutului de Inginerie Mecanică.

Mihai Constantinescu“Decizia mea de a adera la IMechE se bazează pe faptul că după mulți ani de lucru în management, am reintrat in detaliile ingineriei mecanice pentru a oferi un suport mai serios colegilor mei tineri care sunt la începutul carierei și care trebuie să invete repede cum să aplice cu seriozitate și consecvență principiile meseriei de inginer mecanic. “ a spus Dl. Constantinescu.

Mihai Constantinescu posedă o experiență impresionantă, care include douăzeci de ani în poziții de management de top în companii multinaționale și mari corporații locale, cum ar fi Danfoss, Ramboll and Elsaco. Dânsul mai deține 15 de experiență anterioară în Cercetare și Dezvoltare la înalt nivel și în planificarea strategică la nivel guvernamental.

"Sunt fericit să îl felicit pe Mihai pentru acest succes major in cariera sa profesională. Sper că vă fi un exemplu și îi va încuraja și pe alți  ingineri mecanici din România să beneficieze de profesionalismul și recunoașterea internațională oferite de statutul de membru al IMechE." a comentat Brian Howson, cel care l-a ajutat pe Mihai să devina membru al Institutului.

Dl Brian Howson, General Manager al companiei Dexion Storage Solutions este membru corespondent al Institutului Britanic de Inginerie Mecanică. Institutul de Inginerie Mecanică (IMechE) este cea mai importantă instituție cu profil ingineresc din Marea Britanie.

În postura de membru corespondent, Dl Howson operează drept persoană de contact pentru IMechE în România și îi ajută pe inginerii mecanici din România să fie înregistrați la IMechE.

IMechE susține lumea ingineriei și membri acesteia de mai bine de 150 de ani și își ajută membri, în fiecare etapă a carierei lor.

Despre IMechE

Institution of Mechanical Engineers

Institutul de Inginerie Mecanică este o instituție profesională cu caracter ingineresc, care numără peste 80.000 membri din 130 țări, care lucrează în cadrul celor mai importante și dinamice industrii.

Cu o istorie de 160 de ani în spate, Institutul de azi este o organizație activă, axată pe viitor. Prin colaborarea cu companii de top, universități și centre de studiu, IMechE crează și împărtășește informații pentru a oferi guvernului, companiilor și publicului noi moduri de gândire și o instruire autoritară asupra tuturor aspectelor ingineriei mecanice.

Crezul instituției este că lumea poate fi îmbunătățită prin inginerie. Ca atare, IMechE găsește și încurajează noile talente, ajutând inginerii să își construiască carierele și să înfrunte provocări, care odată rezolvate, vor avea rezultate benefice pentru noi toți.

Pentru mai multe informații, puteți vizita http://www.imeche.org

Despre Dexion

Compania Dexion este prezentă în România din 2006, perioadă în care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni în domeniul proiectării, producției și comercializării diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleți la soluții pentru arhivare. Dexion oferă atât soluții de depozitare produse la fabrica din România cât și la fabricile grupului din Olanda, Finlanda și Germania.

Despre Brian Howson

Dl Howson este un cetățean britanic, licențiat in Inginerie Mecanică și deținător al unui MBA. El lucrează în Europa Centrală din 2001 și a venit în România în 2007, ca director general al Dexion România.

Related news
Latest news