Skip to main content

Informații pentru clienți despre impactul COVID-19

COVID-19

Răspândirea noului coronavirus, COVID-19, este resimțită la nivelul activității economice globale în moduri dificil de modelat și evaluat.

Urmărim îndeaproape situația actuală în ceea ce privește impactul său asupra lanțului de aprovizionare pentru a ne asigura că operațiunile noastre se desfășoară în condiții de siguranță și în timp util.

Dexion monitorizează și respectă toate legile și instrucțiunile stabilite de guvernele țărilor în care ne desfășurăm activitatea, indiferent dacă sunt legate de igiena generală sau de restricțiile de călătorie.

Drept urmare, rămânem dedicați să ne menținem angajații și clienții în siguranță și continuăm să îi susținem.

În prezent, fabricile noastre nu se confruntă cu limitări care ar putea afecta capacitatea noastră de a livra produsele către clienții noștri sau de a le asigura instalarea.

Aceste informații vor fi actualizate în mod regulat, și punctual, dacă vom descoperi o schimbare care ne-ar putea afecta funcționarea normală.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Brian Howson
General Manager
Dexion Storage Solutions SRL

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news