Skip to main content

Gonvarri Material Handling (GMH) achiziționează Kaufmann Systems AG

Gonvarri Material Handling (GMH) a achiziționat o participație majoritară la „Kaufmann Systems AG”, o companie elvețiană de inginerie care oferă o mare varietate de sisteme de depozitare și soluții pentru proiecte de automatizare.

KaufmannKaufmann Systems AG a fost fondată în 1994 de către Margrit și Bertram Kaufmann și are sediul la Hitzkirch, Swizerland, localitate situată între Zürich și Luzern. Canalul lor principal de distribuție este către Integratorii de Sistem, cu accent regional pe Elveția și Germania.

În acest timp, au reușit să construiască o echipă puternică, cu o experiență vastă în comercializarea, proiectare și gestionarea de proiecte pentru sisteme de depozitare automatizate, cu un accent special pe proiectele cu rafturi autoportante (High Bay, Rack Clad / Silo).

În următorii doi ani, GMH va achiziționa pachetul rămas al Kaufmann Systems până la atingerea unui capital de 100%.

Frank Pohl, CEO al Gonvarri Material Handling, a spus „Cu această achiziție, GMH este acum și mai pregătit să ofere o excelentă experiență „Completă”pentru piață și, în special, pentru integratorii de sistem. Echipa extinsă Gonvarri de Automatizare a Manipulării Materialelor are competență dovedită și referințe extinse pentru a proiecta și furniza aproape orice tip de soluții pentru automatizarea depozitului. ”

Bertram Kaufmann, proprietar și director general al Kaufmann Systems AG spune că „Gonvarri Material Handling ne va oferi o poziție mai largă și mai puternică pentru clienții noștri și o oportunitate suplimentară de a menține o creștere durabilă.”

Despre Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material HandlingGonvarri Material Handling este un furnizor de top pentru sisteme de depozitare industrială, care comercializează portofoliul său larg de produse și soluții prin 15 birouri locale de vânzări și o rețea extinsă de export sub brandurile Dexion, Constructor, Kasten, Stålteknik și Kredit.

GMH este deținută de către Gonvarri Industries, o corporație multinațională, de top, cu peste 6.000 de angajați și 45 de fabrici care operează în prelucrarea oțelului și a aluminiului pentru sectoarele auto, siguranța rutieră, energie, manipularea materialelor și industrie.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news