Skip to main content

Gonvarri Material Handling se alătură campaniei globale pentru ferme verticale

Suntem mândri să anunțăm că am devenit membri ai Asociației pentru Agricultura Verticală (AVF), o organizație globală nonprofit care permite schimburi internaționale și cooperare cu scopul de a accelera dezvoltarea industriei agricole în interior / ferme verticale.

Având în vedere că populația lumii va depăși 9,7 miliarde de oameni până în 2050, asociația are un rol vital de jucat în promovarea științei și cercetării agriculturii verticale. De asemenea, desfășoară programe educaționale și de caritate pentru a încuraja adoptarea acestui tip de agricultură.

Ca membru al AVF, vom face parte din efortul de a încuraja adoptarea metodelor agricole verticale, cum ar fi hidroponica și acvaponica, care utilizează spații interioare - cum ar fi depozitele - pentru a cultiva plante pe un sistem de rafturi verticale, fără pământ.

AVF

Agricultura verticală oferă beneficii economice și de mediu. Maximizează utilizarea suprafețelor mici, necesită mai puține resurse pentru a funcționa (cum ar fi apa) și nu depinde de vreme, oferind astfel recolte pe tot parcursul anului.

Noi cei de la Dexion, suntem lideri mondiali în fabricarea și furnizarea de produse și soluții de depozitare și suntem poziționați în mod ideal pentru a sprijini creșterea industriei agricole verticale.

Cu facilități de producție situate strategic pe piețele cheie din Rusia, România, Finlanda, Suedia, Republica Cehă și Germania, dar și în unele regiuni din zona Asia-Pacific și cu capacități de vânzare în în Europa, Africa, Orientul Mijlociu, America de Nord și de Sud, Asia și Australia avem o prezență mondială, deci putem lucra cu AVF în proiectele sale la nivel global.

AVF

„Suntem încântați că ne-am alăturat Asociației pentru Agricultura Verticală și că putem lucra alături de ei în munca importantă pe care o fac. Agricultura verticală este o soluție clară la problema alimentării populației în creștere a lumii, cu spațiu și resurse finite ”, a declarat Sergio Rodriguez Cuesta, CEO Gonvarri Material Handling, compania mama a Dexion.

„Etosul nostru se referă la utilizarea optimă a spațiului depozitului prin soluțiile noastre de stocare inovatoare. Prin urmare, credem că putem adăuga valoare reală muncii pe care o face AVF și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm împreună la primele noastre proiecte. ”

În prezent, există în jur de 30 de hectare de agricultură verticală operaționale în lume, deci contribuie doar cu o mică proporție la sectorul agricol mondial, dar există o posibilitate enormă de extindere.

AVF

Parteneriatele, precum ale noastre, cu AVF vor contribui la creșterea profilului agriculturii verticale și vor încuraja adoptarea acesteia, precum vor și sprijini cercetarea metodelor noi și inovatoare.

"AVF este încântat să aibă alături o companie precum Gonvarri Material, care are o experiență atât de vastă în soluțiile de depozitare. Acestea vor spori clar cunoștințele și baza de cooperare pe care le oferim pentru domeniul multidisciplinar al agriculturii verticale." - Christine Zimmermann-Loessl, președintă AVF

Puteți găsi mai multe informații despre Asociația pentru Agricultura Verticală aici. Pentru a vorbi cu Dexion despre produsele și soluțiile noastre de depozitare, vă rugăm să ne contactați.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news