Skip to main content

Extindere substanțială pentru unitatea de producție și dezvoltare a Dexion România

Dexion România, o filială a Gonvarri Material Handling (GMH) și unul dintre principalele site-uri de producție, dezvoltare de produse și inginerie pentru rafturi de paleți din Europa, urmează să se extindă pentru a crea o rampă de lansare pentru noi produse. Centrul de dezvoltare și producție se extinde cu peste 35%, ajungând la 13700m2.

Rasnov Dexion FactoryDexion România are sediul la Râșnov de 15 ani și este un angajator cheie în zonă, având peste 400 de angajați cu înaltă calificare. Datorită investițiilor recente realizate în echipamente de ultimă generație și eficientizării proceselor de fabricație, Dexion România crește livrările către piețele europene, nord-americane, din Orientul Mijlociu și Asia.

Extinderea amenajării va consolida, mai departe, standardele înalte și va crește producția pentru a satisface cerințele tot mai ridicate ale clienților, mărind totodată si spațiul pentru dezvoltarea și testarea de noi produse, care să se adauge la portofoliul de produse deja cuprinzător al Dexion.

Rasnov Dexion Factory

Extinderea vine pe fondul cererii crescute pentru depozitare și echipamentele asociate, alimentată de creșterea cumpărăturilor online și a livrărilor la domiciliu, care au crescut, ele însele, și mai brusc în timpul pandemiei.

Cu întreprinderile care doresc să crească eficiența și să diversifice utilizarea spațiului de depozitare (inclusiv popularea verticală sau depozitarea frigorifică), soluțiile noastre tradiționale, de automatizare și semi-automatizare sunt tot mai alese ca soluții productive, rentabile și de înaltă calitate.

Experții estimează că vor fi necesare aproximativ 8,6 milioane m² de depozitare suplimentară în toată Europa, între 2021 și 2025, punând presiune suplimentară asupra cererii de soluții de depozitare pentru depozite.

Rasnov Dexion Factory

"Suntem încântați să anunțăm extinderea unității noastre de producție de la Râșnov", a declarat Sergio Rodriguez, Director GMH. „Nevoia de extindere reflectă creșterea cererii de la baza noastră de clienți, care este în continuă expansiune. De asemenea, intenționăm să folosim facilitatea pentru a dezvolta și lansa noi produse, care ne vor menține în fruntea proiectării și fabricării soluțiilor de depozitare pentru depozite.”

Brian Howson, director general al Dexion România, a adăugat: „Șantierul nostru din Râșnov se află într-o locație excelentă și este una dintre principalele noastre fabrici de producție din Europa. Alegând să ne extindem aici, ne demonstrăm angajamentul față de regiune.”

Rasnov Dexion Factory

Gonvarri Material Handling este un furnizor mondial de sisteme de depozitare industriale, de la stelaje și rafturi, până la soluții complete de depozite, cu o prezență în toată Europa și o rețea de distribuție la nivel mondial.

Pentru mai multe informații despre extinderea Dexion România sau despre soluțiile de stelaje pentru paleți, rafturi și depozitare în depozite, vă rugăm să ne contactați.

Related news
Latest news