Skip to main content

Echipa Dexion ajută comunitatea din satul Fundata

Săptămâna trecută personalul Dexion a avut un weekend dedicat să ofere ajutor comunității și să trăiască viața în lumea rurală.

CSR Dexion Romania - Fundata Village

Colegii noștri au ajutat cu proiecte de renovare ale unor clădiri istorice și a facilităților școlare din satul Fundata.

După munca grea, au luat parte la diverse jocuri și activități care i-au făcut să experimenteze viața la sat, cum ar fi gătitul mâncărurilor tradiționale, culesul fânului și mulsul vacilor.

Primarul din Fundata și directorul școlii din localitate și-au exprimat mulțumirile echipei Dexion pentru asistența pe care au acordat-o în vederea îmbunătățirea vieții comunității în timpul acțiunilor din cadrul Quest Village.

Sunt încântat caă am putut face acțiuni practice, să ajutăm comunitatea locală și să ne distrăm împreună," a declarat Brian Howson, General Manager pentru Dexion Storage Solutions.
Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news