Skip to main content

Dexion sprijină distribuitorii cu un instrument de proiectare de ultimă generație

Pentru a sprijini dealerii, Dexion a distribuit un instrumentul de design 3D de ultimă generație, construit pe platforma CET Configura.

Instrumentul personalizat pentru produsele Dexion, bazat pe CET Configura cuprinde 4 funcții majore:

 1. Software-ul poate furniza în mod facil, soluții optimizate de depozitare, în funcție de nevoile clientului
 2. Creează o imagine 3D în timp real a aspectului și a funcționării clădirii care conține instalația de rafturi
 3. Generează vizualizări tehnice 2D ale machetei rafturilor și a diferitelor secțiuni ale stelajelor
 4. Specifică Lista de Materiale, evidențiind ușor toate componentele conținute într-un proiect, inclusiv elementele de fixare și accesoriile.

CET Configura

Pe lângă faptul că ajută la realizarea de cotații și proiecte rapide, precise și atractive, CET Configura funcționează și ca un instrument de vânzare extrem de valoros, ajutând potențialul client să vizualizeze cum va arăta zona de stocare, odată ce produsele Dexion sunt selectate.

Principalul avantaj al utilizării acestui instrument modern este că scade timpul de trimitere a ofertelor cu 50%, permițând dealerilor noștri să ofere un răspuns rapid la proiectele urgente, precum și să petreacă mai puțin timp pentru fiecare proiect individual, axându-se în schimb pe atragerea de noi clienți.

CET Configura

Până în prezent, dealerii Dexion din Australia, Bulgaria, Canada, Croația, Franța, Serbia și Emiratele Arabe Unite au primit acces la sistem, precum și sesiuni de instruire și materiale de training dedicate, iar alte câteva țări sunt programate pentru a fi acoperite în viitoarele etape de formare.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news