Skip to main content

Dexion România întâmpină Distribuitorii din Marea Britanie

Furnizorii care formează puternica rețea Dexion din Marea Britanie se întâlnesc anual pentru a fi ținuți la curent cu situația actuală, pentru a li se prezenta noile soluții de la Dexion precum și strategia pentru viitor.

În acest an, s-a decis organizarea reuniunii în România pe 10 septembrie, astfel încât distribuitorii să poată vedea pentru prima dată fabrica în care au fost realizate o mare parte din produsele vândute în ultimii ani, cum ar fi sistemele de rafturi pentru paleți P90, rafturile în consolă de tip cantilever, pentru depozitarea bunurilor lungi, precum și o gamă largă de accesorii de depozitare.

Ei au putut vizita, de asemenea alte departamente importante găzduite de către Dexion Râșnov, cum ar fi Centrul de Suport Vânzări, o echipă de 45 de ingineri talentați care realizeză proiectele pentru toate birourile de Vânzări ale Grupului, echipa de R & D a Grupului, care proiectează noi soluții Dexion și Laboratorul de testare care asigură că aceste produse sunt create în conformitate cu cele mai stricte reglementări de siguranță în domeniu, cum ar fi Normativul European EN15512.

Cea de a doua parte a vizitei a inclus o sesiune de întrebări și răspunsuri cu echipa de Management Dexion din România și o prezentare a două produse fabricate din Romania: noul sistem în consolă Light Duty Cantilever și noua soluție mezanin cât  și a unor produse exclusive pentru UK, cum am fi noua gamă de rafturi "Economy" .

Dupa ce au vizitat Fabrica Dexion, colegii noștri britanici au descoperit unele dintre cele frumoase repere turistice din apropiere, facând o călătorie cu telecabina pe Dealul Tâmpa și vizitând faimosul Castel Bran. Buna sincronizare i-a ajutat să ia, de asemenea, parte la tradiționalul festival local Oktoberfest.

Distribuitorii din Marea Britanie au fost impresionați de România și de unitatea modernă de producție Dexion și au mulțumit echipelor din Marea Britanie și România pentru organizarea evenimentului, promițând să viziteze din nou țara noastră.

Related news
Latest news