Skip to main content

Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.

Rădăcinile noastre sunt bine împământate

În 1937, în aglomeratul oraș Londra, Demetrius Comino s-a confruntat cu o problemă.

Opțiunile de depozitare disponibile pentru afacerea sa tipografică erau rigide și ineficiente, așa că a decis să se concentreze pe un scop modest, dar demn – și anume, să îmbunătățească rafturile.

Aceastea nu erau reglabile și erau fabricate din lemn. În fiecare an, o cantitate semnificativă de lemn era irosită pentru a fabrica rafturi destinate întreprinderilor. Acest lucru s-a dovedit a fi costisitor și laborios.

În 1947, Demetrius a lansat soluția. Răspunsul său a fost revoluționar: primul sistem de rafturi reglabil din lume - Dexion Slotted Angle. Demontare rapidă, reconfigurare cu ușurință - a reprezentat armonizarea intre inginerie și practicitate.

Această inovație a schimbat regulile jocului, eliminând necesitatea lemnului și simplificând și eficientizând procesul de reglare a rafturilor.

Peisajul logisticii interne din depozite s-a schimbat, iar Dexion s-a impus ca inovator în domeniu.

Dexion: Facem ceea ce e corect

Etosul său era puternic înrădăcinat în moștenirea greco-australiană - un angajament puternic față de colaborare, lucrând îndeaproape cu inginerii și acordând o importanță deosebită rezilienței, inspirând angajații prin muncă asiduă.

Compania a fost numită Dexion, după cuvântul grecesc „corect", pentru a sublinia credința sa în a face lucrurile corect.

Familia, atunci și acum

Dexion a început ca o afacere de familie - o torță transmisă de la o generație la alta. Astăzi, facem parte din Gonvarri Material Handling, o familie care se întinde pe continente. Totuși, spiritul de rudenie persistă - pulsul inovației, bătăile inimii pentru integritate, unde a face ceea ce este corect nu este doar o alegere; este moștenirea noastră, gravată în oțel.

Moștenire și dincolo de ea

Cu peste opt decenii în urmă, alegerea unei persoane ne-a transformat într-o afacere internațională – brandul actual Dexion.


Suntem mândri de moștenirea noastră de inovație și durabilitate, iar trecutul nostru este cel care ne pregătește pentru ceea ce ne așteaptă. Crescând de la o companie mică cu sediul în Londra, ne-am îmbunătățit oferta de la rafturi standard și cele pentru paleți la o gamă mult mai largă de soluții, inclusiv semi-automatizare, cum ar fi sistemul de rafturi mobile și mașini de depozitare, până la mezanine și sisteme de rafturi multietajate și rafturi high-bay / clad-rack. Oferind o gamă completă de soluții pentru a rezolva problemele de logistică internă pentru clienții noștri.


Impactul lui Demetrius Comino rămâne un simbol al inovației. Dar este mai mult decât o simplă structură de oțel - este integritate, reziliență și o determinare constantă de a face ceea ce este corect. Este o moștenire cu care să ne mândrim, cu valori pe care încă le respectăm și urmăm și în prezent.


Dexion, încă facem ceea ce e corect.

Related news
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news