Skip to main content

Dexion face investiții majore în unitatea de producție

Investiții majore în unitatea de producție a Dexion fac din aceasta una dintre cele mai moderne fabrici pentru sisteme de depozitare din Europa

În acest an, Dexion a investit foarte mult în echipamente moderne, de vârf, pentru a oferi clienților săi cele mai avansate soluții de depozitare. Noile investiții permit companiei să ofere soluții personalizate pentru a satisface chiar și cele mai neobișnuite necesități ale clienților.

Mașină de îndoit Safan Darley

Safan Darley

Dexion a instalat o mașină de îndoit Safan Darley de ultimă generație în fabrica sa din Rasnov. Această mașină mare și puternică folosește o forță de 400 de tone pentru a îndoi obiectele din foaie de tablă cu lungime de până la 4200 mm și grosime de 8 mm.

Mașina de îndoit Safan Darley este un utilaj modern, perfect pentru producerea de soluții de depozitare masive și grele, speciale sau standard, care va permite companiei Dexion să-și crească domeniul de aplicare în dezvoltarea de produse și soluții speciale.

Centru de prelucrare verticală HAAS VF10

HAAS VF10

Marele și puternicul centru de prelucrare verticală HAAS VF10 a fost importat de la cunoscutul producător din California, HAAS, și reprezintă un model de ultimă generație.

Achiziționarea acestei noi mașini reprezintă un pas suplimentar în eforturile depuse de Dexion pentru a-și servi cel mai bine clienții și face parte din programul său strategic de investiții de capital. Această nouă freză permite companiei Dexion să-și lărgească în continuare gama de produse, să reducă timpul de producție și ajută compania să continue să crească.

Mașină de tăiat cu laser Prima Power Platino Fibre Evo

Prima Power Platino Fiber Evo Laser Cutting Machine

Mașina modernă cu laser Prima Power Platino Fiber Evo 15030 poate tăia oțel cu grosime de până la 20 mm și foi de oțel cu dimensiuni de până la 1500 x 3000 mm.

Până acum Dexion trebuia să-și externalizeze operațiunile de tăiere cu laser. Cu ajutorul noii investiții, compania își poate realiza propriile operațiuni bazate pe laser și poate oferi un randament mai mare, un control de calitate mai bun, soluții personalizate și, în final, prețuri mai bune pentru nevoile specifice ale clienților săi.

Această nouă adăugare la fabrica din România va aduce posibilități suplimentare de dezvoltare a produselor noi și îmbunătățite, care să se potrivească cel mai bine nevoilor clienților.

Noul AutoWelder ajută Dexion să ofere ce e mai bun din ambele lumi

AutoWelderDexion a achiziționat un AutoWelder de ultimă generație pentru a asigura sudarea rapidă și standardizată a produselor sale de depozitare.

Noua mașină va funcționa alături de liniile de sudură manuală existente ale Dexion. Acest lucru asigură capacitatea companiei de a furniza atât sudare rapidă și standardizată pentru loturi mari de produse folosind AutoWelder-ul, cât și flexibilitatea de a livra rapid loturi mai mici sau produse speciale folosind liniile de sudare manuale.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news