Skip to main content

Cupa de pescuit Dexion atrage pe toată lumea la distracție

Angajații Dexion s-au adăpostit de vremea toridă de August la umbră, pe malul iazului cu plopi al lui Bela, în Belin, Covasna, unde a avut loc Cupa de pescuit Dexion 2017.

Fishing Cup 2017

70 de pescari s-au confruntat în acest concurs de pescuit, care a adus numeroase capturi de diferite mărimi și distracție pentru toți cei implicați.

Anul acesta pescarii începători și pescărițele au avut secțiuni dedicate, pescarii de sex feminin din cadrul echipei Dexion lăudându-se cu rezultate deosebite – câștigătoarea a înregistrat un număr impresionant de 75 de crapi prins pe parcursul zilei, în timp ce pescarii avansați aveau în vizor trofeul pentru cea mai mare captură a zilei.

"Organizarea din acest an a fost din nou foarte bună iar concurenții au luat în serios concursul de pescuit, într-o manieră relaxată, dar plină de sportivitate," a declarat Brian Howson, General Manager al Dexion România.
Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news