Skip to main content

Compania internațională Dexion oferă sprijin copiilor defavorizațí din România

Dexion, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de depozitare industriale, comerciale și de retail din Europa, este cel mai mare angajator din orașul transilvănean Râșnov din România.

Dexion Romania- Libra Foundation

Ca parte a unui grup internațional, ei sunt deseori rugați să susțină organizații caritabile, dar cererile apropiate de casă sunt cele care își gasesc mai ușor ecoul. Deci, când Dexion au aflat că Fundația Libra, o organizație de caritate care sprijină copiii cei mai dezavantajați ai României din centrele rezidențiale locale deține un centru în Bradet, care este foarte aproape de sediul companiei din Râșnov, erau dornici să afle mai mult.

Fundația Libra este o organizație de caritate din Marea Britanie care permite studenților din Marea Britanie să vină în România timp de două săptămâni pentru a oferi copiilor, mulți dintre ei cu dizabilități, resurse și experiențe pe care centrele, școlile și familiile nu și le pot permite altfel.

Elevii plătesc taxe și desfășoară activități de strângere de fonduri înainte de a sosi și în timpul șederii lor. În schimb, ei câștigă experiență și învață angajament, loialitate, planificare și organizare și dezvoltă o nouă viziune asupra lumii din jurul lor.

Echipa din Râșnov se implică activ în viața comunității și membri acesteia sunt întotdeauna dornici să ofere ceva înapoi", a declarat Brian Howson, general manager al Dexion România. "Când am descoperit activitatea excelentă pe care Fundația Libra o face, am știut că vrem să îi ajutăm, într-un mod care să aibă un beneficiu real și durabil la nivel local. Cei de la organizația de caritate ne-au spus că o donație ar fi de neprețuit, deoarece ar ajuta la acoperirea costurilor proiectului."

Virginia Darley, CEO al Libra, a explicat: "Cea mai mare parte a costurilor interne ale organizației de caritate sunt acoperite de taxele proprii ale studenților, astfel încât strângerile de fonduri pe care fiecare dintre ei le fac în numele organizației pot fi folosite în activitățile pentru Copiii din România. Cu toate acestea, când ni se dau donații ca cea de la dumneavoastră pentru a acoperi costurile proiectului, ni se permite astfel să fim mai creativi și să ne extindem activitatea cu copiii și tinerii.

"Am fost foarte încântați să primim contribuția de la Dexion. Acest tip de donație este extrem de încurajator pentru noi toți în centrul Libra și este o confirmare a eforturilor pe care le-am depus în cadrul organizației. Am lucrat împreună cu Administratorul pentru Terapie, pentru a ne asigura că avem echipamentele și activitățile necesare pentru a oferi copiilor și tinerilor din Bradet un proiect excelent. Așteptăm cu nerăbdare să găsim modalități de consolidare a colaborării cu Dexion ", a adăugat Virginia.

Dexion Romania- Libra Foundation

Despre Dexion
Compania Dexion este prezentă în România din 2006, perioadă în care a devenit unul dintre liderii Sud-Est Europeni în domeniul proiectării, producției și comercializării diferitelor sisteme de depozitare, de la stelaje pentru paleți la soluții pentru arhivare. Dexion oferă atât soluții de depozitare produse la fabrica din România cât și la fabricile grupului din Olanda, Finlanda și Germania.

Despre Libra
Fundația Libra aduce studenți din Marea Britanie în România, la centre rezidențiale pentru copii, să lucreze cu copii din comunitățile de romi și cu copii români defavorizați. Viziunea organizației de caritate este o societate românească mai bine integrate, care sărbătorește diversitatea și promovează egalitatea tinerilor săi.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați http://www.librafoundation.org.uk

Related news
Latest news