Skip to main content

Cât de multe știți despre sistemele noastre de rafturi?

Poate fi greu de înțeles diferențele dintre rafturile pentru paleți și rafturile cu polițe și să decideți care dintre aceste soluții este cea mai bună pentru afacerea dvs.

Hi280 shelving unitÎn calitate de furnizori de logistică pentru depozite, sunteți familiarizați cu sistemele noastre de rafturi pentru paleți, dar ați auzit și ce au de oferit soluțiile noastre de rafturi industriale cu polițe? Acestea sunt o alternativă excelentă pentru depozitele și clădirile care nu utilizează stivuitoare sau utilaje grele.

Dar ce sunt rafturile industriale cu polițe?

Majoritatea oamenilor sunt deja familiarizați cu rafturile tradiționale, dar nu și cu cele industriale. Rafturile tradiționale sunt de obicei fabricate din lemn sau din metale ușoare, în timp ce rafturile industriale sunt fabricate din oțel pentru a suporta sarcini mai grele și oferă o varietate de accesorii pentru a ajuta utilizatorii să își compartimenteze bunurile.

Mai important, care sunt diferențele dintre rafturile pentru paleți și rafturile cu polițe?

Acestea urmează principii structurale similare; sunt modulare și ajustabile, fiind alcătuite din cadre și grinzi sau niveluri de depozitare si/sau polițe. Ei bine, ambele sisteme de depozitare sunt folosite pentru a organiza și depozita obiecte, dar există diferențe distincte între cele două, în ceea ce privește aplicarea, accesibilitatea și capacitatea lor.

LS3 shelving units at KNI project

Utilizare

Rafturile pentru paleți sunt concepute pentru depozitarea mărfurilor paletizate și a articolelor mai mari și mai grele.

Rafturile cu polițe nu sunt potrivite pentru paleți, dar sunt excelente pentru depozitarea articolelor mici, mai ușoare sau cu forme neobișnuite. Ideal pentru companiile care au un nivel ridicat de manipulare a pieselor mici sau care operează în industria comerțului electronic.

Accessibilitate

Mărfurile de pe rafturile pentru paleți sunt adesea recuperate și depozitate cu ajutorul stivuitoarelor sau al altor utilaje grele.

În timp ce rafturile cu polițe sunt concepute pentru operațiunile de preluare manuală, caz în  care nu sunt necesare stivuitoare pentru acest proces. Varietatea mare de accesorii disponibile înseamnă, de asemenea, că sistemele pot fi compartimentate pentru o depozitare mai eficientă și mai bine organizată.

Longspan shelvingCapacitate

Cele mai evidente diferențe între rafturile pentru paleți și rafturile cu polițe sunt legate de capacitatea de încărcare.

Rafturile cu polițe sunt ideale pentru depozitarea bunurilor cu sarcini mai mici, în comparație cu rafturile pentru paleți, care sunt proiectate și gândite pentru a susține sarcini mult mai grele.

Așadar, după ce au fost explicate principalele diferențe dintre rafturile pentru paleți și cele cu polițe, totul se rezumă la care dintre ele ar fi cea mai avantajoasă pentru dvs. și afacerea dvs., acum și în viitor.

Atunci când vă alegeți soluția potrivită, există mai multe lucruri care trebuie luate în considerare, printre care:

 • Nevoile dvs. specifice de afaceri
 • Spațiul disponibil
 • Tipul de produse pe care intenționați să le depozitați
 • Bugetul total pentru proiect
 • Ce lungime a poliței este necesară (aveți nevoie de polițe mai scurte sau mai lungi, cu deschidere mare?)
 • Cât de ajustabilă sau personalizabilă trebuie să fie soluția dvs. de rafturi cu polițe?

Având în vedere toate aceste întrebări, cum puteți alege cel mai bun sistem pentru dvs.?

Hi280 shelving in a warehouse environmentIndiferent de industria în care activați, sistemele de rafturi cu polițe ar putea fi soluția pentru dvs. Ne adresam unei game largi de industrii, inclusiv îmbrăcăminte, arhive, manipulare de piese mici și anvelope. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții de depozitare cu rafturi cu polițe scurte sau cu deschidere mare sau a unui design complex cu accesoriile corespunzătoare, nu există cerință pe care să nu o putem rezolva.

Ne adaptăm unei mari varietăți de domenii de activitate de la depozite, birouri și spații comerciale la medii maritime. Poate că aveți o cerință unică pe care nu am mai întâlnit-o până acum? Oricare ar fi nevoile dvs. de depozitare în rafturi cu polițe, avem experiența tehnică și cunoștințele necesare pentru a vă oferi soluția potrivită.

Hi280 multi tier shelvingDe la proiectare, la inginerie, la livrare și instalare, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă ghida pe parcursul întregului proces, oferindu-vă consiliere cu privire la cele mai bune opțiuni pentru a vă asigura că dvs. și afacerea dvs. obțineți cea mai bună soluție. Prin înțelegerea nevoilor dvs. operaționale și a cerințelor specifice de proiectare, lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă atinge obiectivele finale de depozitare și pentru a vă ajuta să îmbunătățiți fluxul afacerii dvs.

Deoarece sistemele noastre de rafturi cu polițe sunt realizate în fabricile propri, acestea vin direct de la noi. Astfel, vă putem ține la curent cu progresul înregistrat în diferitele etape, cum ar fi termenele de livrare preconizate sau datele de instalare. Prin faptul că materialele provin direct de la producător, se reduc întârzierile în comunicare și se oferă un control mai bun al calității. Verificăm pentru a ne asigura că toate materialele noastre îndeplinesc standardul de calitate superioară cu care ne mândrim înainte ca produsul final să ajungă la dvs.

Când vine vorba de soluțiile noastre de rafturi cu polițe, posibilitățile sunt infinite. De ce să nu contactați echipa noastră de experți pentru a afla mai multe despre produsele noastre și despre modul în care vă putem ajuta.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news