Skip to main content

Beneficiile utilizării roboticii în depozitul dumneavoastră

Nimeni nu a spus vreodată că avem nevoie de mai puțină automatizare. La nivel mondial, robotica este utilizată în tot mai multe depozite și se preconizează că acest lucru va fi mai mult decât dublat până în 2030, în principal din cauza creșterii automatizării depozitelor.

Robotics in your WarehouseAm găsit următoarele motive pentru care robotica în depozite ar putea fi avantajoasă pentru dumneavoastră și pentru afacerea dumneavoastră.

Roboții pot opera în locuri în care oamenii, în mod normal, nu pot

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizării roboților în depozitul dumneavoastră este că aceștia execută sarcini pe care oamenii nu le pot îndeplini. Acest lucru include pătrunderea în spații mai mici sau mai puțin accesibile. Cu ajutorul tehnologiei robotice în depozitul dumneavoastră, puteți construi rafturi mai înalte și mai apropiate dacă folosiți roboți în locul stivuitoarelor tradiționale. Aceștia pot îndeplini sarcini mai periculoase sau deosebite pe care oamenii nu sunt capabili să le facă. Acest lucru ajută la menținerea în siguranță a angajaților dvs. și oferă un grad mai mare de implicare a acestora. Considerați că acesta este un parteneriat între oameni și roboți, nu o înlocuire a oamenilor.

Roboții sunt foarte eficienți, pot selecta și muta obiecte mai repede și pot utiliza mai bine spațiul din depozit.

Robotics in your WarehouseSatisfacerea exigențelor consumatorilor de comerț electronic, care se așteaptă la timpi rapizi de livrare a comenzilor, poate fi o adevărată provocare.

Robotica poate contribui la depășirea acestor provocări și la creșterea productivității prin creșterea vitezei de realizare a unei sarcini și prin manipularea unor volume mult mai mari de mărfuri pe zi.

Aceștia pot funcționa pe perioade lungi de timp, ceea ce înseamnă că onorarea comenzilor poate fi accelerată pentru a ține pasul cu cererea. Roboții sunt programați să îndeplinească sarcini exacte, fără a pierde timp în deplasare.

Roboții sunt extrem de preciși și reduc erorile de prelevare și ambalare

În timp ce roboții nu înlocuiesc intuiția, creativitatea, adaptabilitatea și dexteritatea umană, precizia lor este un avantaj imens atunci când vine vorba de robotică în depozit. Acest lucru este deosebit de important pentru a asigura mai puține greșeli și erori, care pot scădea productivitatea și încrederea consumatorilor.

Robotics in your WarehouseRoboții ușurează dificultățile pe care le presupune angajarea personalului uman în depozit

Având în vedere provocările actuale legate de reducerea forței de muncă și de creșterea salariului minim, adăugarea roboților la un depozit asigură că acesta este dotat cu personal pentru a funcționa fără dificultățile pe care le presupune forța de muncă umană. Deși robotica reprezintă o investiție inițială mare, aceasta reduce costurile de personal în timp.

Optimizați-vă depozitul cu ajutorul roboticii și automatizării

Dexion poate utilă spațiile de depozitare cu produsele noastre semi-automate, cum ar fi navetele pentru paleți, lifturile verticale și soluțiile de rafturi mobile, sau poate lucra cu integratorii noștri la proiecte de automatizare completă, cum ar fi Rack Clad, automatizarea paleților în interiorul firmei și sistemele Mini Load. Cu aceste soluții eficiente și economice vă puteți maximiza spațiul cu ajutorul unor proiecte inteligente de depozitare și automatizare. Contactați-ne pentru a descoperi mai multe.

Related news
 • 14147
  09.05.2024

  Dexion: O poveste de succes a inovației și acțiunii bazate pe valori

  Povestea Dexion a început cu un adevăr simplu, dar profund: o fundație solidă este baza durabilităț. Astăzi, Dexion este un brand internațional consacrat, utilizat în depozite din întreaga lume. Dar această ascensiune nu a fost alimentată doar de o idee inovatoare de afaceri; a fost construită pe valori puternice și calitate de neclintit.
 • 14119
  02.05.2024

  Raportul de sustenabilitate al grupului 2023

  Suntem încântați să vă prezentăm Raportul nostru anual de sustenabilitate 2023, care documentează progresele și realizările ample ale Grupului în domeniul dezvoltării durabile. Raportul subliniază angajamentul nostru continuu față de protecția mediului, responsabilitatea socială și guvernanța corporativă de succes.
 • 13984
  06.03.2024

  Soluții inovatoare de depozitare creează un parteneriat mai puternic BILKA-Dexio…

  BILKA, lider în industria de acoperișuri din Europa de Est, este specializată în sisteme complete de acoperiș atât pentru clădiri rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Dominând pe piața românească, produsele BILKA sunt renumite pentru calitate și durabilitate, satisfacând un sfert din nevoile de soluții pentru acoperiș ale țării.
Latest news