Skip to main content

Instalați rafturi pentru depozitarea paleților? Factori importanți care trebuie luați în considerare înainte de a continua

Dacă sunteți pe cale să investiți într-un nou depozit sau să preluați un depozit de la o altă firmă, unul din primii factori care trebuie luați în considerare trebuie să fie modul în care puteți să valorificați la maxim depozitul.

Pallet RackingPrin „valorificare la maxim”, ne referim la utilizarea optimă a depozitului, astfel încât să depozitați bunurile la volumul de care aveți nevoie, efectuând operațiunea cât mai eficient. Rafturile pentru depozitarea paleților pe care le alegeți trebuie să vă satisfacă nevoile.

Așadar, înainte de a merge mai departe și de a investi într-o nouă soluție de depozitare pentru depozit, merită să vă gândiți care sunt obiectivele dvs., apoi să alegeți rafturi reglabile pentru depozitarea paleților care să vă ajute să atingeți aceste obiective.

Am văzut multe exemple de companii care merg mai departe și investesc într-o soluție de depozitare fără a ține cont de ceea ce au nevoie, astfel încât ajung să cumpere echipamente care nu își îndeplinesc scopurile.

Și e păcat, deoarece frumusețea rafturilor reglabile pentru depozitarea paleților constă în faptul că sunt atât de versatile și cu atât de multe aplicații, încât există o opțiune de adaptare la aproape orice mediu de depozitare

Factori importanți care trebuie luați în considerare înainte de a investi în rafturi reglabile pentru depozitarea paleților

Pallet Racking1. Uitați-vă la profilul dvs. de date

La ce ne referim? Ne referim la faptul că intenționăm să analizăm toate datele dvs.: registrul dvs. de comenzi, modul în care satisfaceți fiecare comandă, ce tipuri de mărfuri trebuie să depozitați, cât de rapid are loc încărcarea-descărcarea, dacă există tendințe sezoniere etc.

Odată ce ați adunat aceste informații, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la rafturile pentru depozitarea paleților de care aveți nevoie.

De exemplu, activitatea dvs. ar putea fi potrivită pentru o soluție semi-automatizată sau complet automatizată, în special dacă încercați să reduceți costurile salariale. Acestea necesită o investiție inițială mare, dar se pot dovedi mai rentabile pe termen lung. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-o zonă în care costurile salariale sunt scăzute, este posibil ca acest lucru să nu fie un argument.

2. Ce echipamente dețineți în acest moment?

Aici ne referim la echipamente, cum ar fi stivuitoarele, pe care poate doriți să le aveți în vedere pentru utilizarea în noul depozit. În acest caz, poate va trebui să evitați o clădire în care este necesară depozitarea la mare înălțime, deoarece stivuitoarele dvs. existente ar putea sa nu opereze până la acea înălțime.

3. Care este dimensiunea paleților utilizați?

Pallet RackingExistă mai multe dimensiuni standard ale paleților, care variază în funcție de locul din care provin: Dimensiunile standard ale paleților europeni sunt diferite de dimensiunile standard ale paleților din Marea Britanie și sunt diferite și de dimensiunile paleților internaționali certificați ISO.

Prin urmare, este necesar să vă asigurați că rafturile pentru depozitarea paleților pot găzdui paleții care intră și ies din depozit. Este logic să investiți în rafturi reglabile pentru depozitarea paleților, unde înălțimea dintre perechile de traverse și distanța dintre montanți pot fi ajustate pentru a se potrivi cu paleții aleși de dvs. Va trebui să proiectați structura de rafturi astfel încât să satisfacă cerințele legate de dimensiunile paleților.

4. Ce tip de produs depozitați?

Tipul, greutatea, forma și dimensiunea produsului dvs. vor ajuta la determinarea tipului de rafturi pentru depozitarea paleților în care trebuie să investiți, precum și configurația și design-ul ulterior.

De exemplu, dacă aveți produse (cum ar fi produsele alimentare) care necesită o descărcare-încărcare rapidă, puteți lua în considerare un sistem de rafturi pentru depozitarea paleților FIFO (primul intrat, primul ieșit), unde este esențial (din cauza datelor de expirare) ca articolele să fie selectate și expediate într-o ordine stabilită.

5. Care este bugetul dumneavoastră?

Crane RackingAceasta este probabil cea mai importantă întrebare dintre toate: cât sunteți pregătit să plătiți și la ce rentabilitate a investiției vă așteptați? De exemplu, cu o soluție de depozitare automatizată sau semi-automatizată vă puteți aștepta la o investiție inițială mai mare, dar costurile curente (cum ar fi salariile și facturile la energie) vor fi mai mici. Pentru dvs., acest lucru poate reprezenta o rentabilitate bună a investiției.

În cele din urmă, dacă doriți o soluție potrivită scopului, trebuie să vă așteptați să investiți în rafturi de calitate pentru depozitarea paleților, de la un producător de renume care oferă planuri de servicii și asistență ulterioare, astfel încât veți știi că investiția dvs. poate fi susținută.

Dacă doriți să discutați cu unul dintre experții noștri despre rafturile pentru depozitarea paleților și să aflați care sunt opțiunile cele mai bune pentru dvs. și compania dvs., vă rugăm să ne contactați. Vom fi încântați să vă ajutăm.

Related news
Latest news