Skip to main content

Încă un grup de 11 angajați Dexion au finalizat cu succes programul de formare 6 Sigma “Green Belt”

O a doua echipă de angajați ai Dexion Romania a parcurs cu succes 5 zile de formare în metodologiile 6 Sigma, în urma cărora membrii echipei au fost recompensați  cu certificare “Green Belt”.

6 Sigma Green Belt - Dexion RomaniaNormele riguroase de formare 6 Sigma oferă abilități și tehnici pentru a lucra cu o abordare structurată și bazată pe date concrete, în vederea îmbunătățirii proceselor.

Noii beneficiari ai certificării de competențe la nivel “Green Belt” alcătuiesc un grup interdepartamental care include reprezentanți din echipele de la Producție, Calitate, Logistică, Administrare Vânzări, etc. pentru a asigura o abordare funcțională în îmbunătățirea tuturor proceselor de fabricație și de afaceri ale Dexion România.

Brian Howson, General Manager pentru Dexion Storage Solutions a declarat că este mândru de faptul că angajații Dexion au finalizat cu succes procesul de formare: "Noi utilizăm 6 Sigma ca o metodologie de îmbunătățire structurată, pentru a ajuta la optimizarea procesului de achiziție, scăderea costurilor, precum și la creșterea calitații. A avea numeroase persoane specializate în folosirea acestei tehnici, ne va ajuta să obținem o calitate sustenabilă  și o îmbunătățire a proceselor."

Dexion România are deja 61 deținători “Yellow Belt” și de 12 deținători “Green Belt” alături de echipa cu 11 nou recompensate “Centuri Verzi”. "Vom continua să instruim mai mulți membri ai personalului nostru la nivel 6 Sigma “Yellow” și “Green Belt” în 2018 pentru a crea, în cadrul companiei, un grup extins de specialiști calificați în rezolvarea problemelor ", a concluzionat dl Howson.

Related news
Latest news