Skip to main content

Dexion sustine tradiția din Joia Mare în școlile Râșnovene

Dexion a sprijinit tinerii talentați din Râșnov în eforturile lor de a-și dezvolta abilitățile în arta tradițională a încondeierii ouălelor de Paște.

Easter Egg painting, RasnovLa această a unsprezecea ediție a evenimentului, devenit deja o tradiție, au participat 20 de copii de la cele 3 școli generale din Râșnov.

Ei au concurat la doua categorii de vârstă – o categorie dedicată celor mai mici artiști de la clasele 0-4 și una pentru colegii lor mai mari.

De asemeni acestora li s-au alăturat 20 de învățăcei care au dorit să învețe primii pași ai acestei arte tradiționale.

Evenimentul a fost organizat de către Primăria Orașului Râșnov, Asociația Rosenau Turism si Dexion Storage Solutions, iar locația care a găzduit evenimentul din 2018 a fost Dino Parc Râșnov.

Tinerii participanți din școlile râșnovene nu și-au precupețit eforturile ca sub îndrumarea profesorilor lor și a meșterilor invitați, să creeze cele mai frumoase opere de artă pe o coajă de ou, simboluri ale Paștelui și frânturi de tradiție românească.

Easter Egg painting, Rasnov

Cu participarea atât a concurenților noi cât și a unora experimentați, această ediție a prezentat o mai mare implicare a participanților și rezultate mai bune decât oricând.

Dexion mulțumește tuturor celor implicați în acest proiect, pentru eforturile depuse de a menține în viață un frumos meșteșug tradițional prin transmiterea sa către noua generație și urează Sărbători Fericite cu ocazia Paștelui tuturor clienților și partenerilor săi.

Related news
Latest news