Skip to main content

Toamna este sezonul expozițiilor pentru Dexion

În această toamnă, Dexion vine în întâmpinarea clienților săi prin prezențe la diferite evenimente de top din România.

ShuttleLa Translogistica, Dexion va fi prezent cu un stand având în centru soluția semiautomatizată Pallet Shuttle, alegerea preferată pentru proiecte unde economia de spațiu este o necessitate, fie acestea organizate în sistem FIFO, cât și LIFO.

De asemenea, vor fi afișate module ale popularelor sisteme P90 și Hi280, alături cu o gamă largă de accesorii de siguranță și ergonomie care evidențiază încă o dată de ce Dexion este specialistul în soluții complete de depozitare.

Vă dăm întâlnire la standul 20 al celui mai important târg de logistică din România, între 26 si 28 septembrie la Romexpo, sala B1.

La Târgul Bisericesc vom arăta cum gama noastră de produse pentru arhivare este cea mai bună alegere pentru depozitarea ordonată și sigură a textelor religioase vechi și valoroase.

Vedeți proiectele noastre uimitoare realizate la mănăstiri și biserici din întreaga Europă, inclusiv pentru faimoase repere religioase românești.

Dexion stand

Veniți să ne salutați la standul C10 al celui mai mare târg pentru produse bisericești din țară, desfășurat între 4 și 6 octombrie la Expo Transilvania, Cluj-Napoca.

În poziția de pricipali furnizori de sisteme de depozitare pentru industria de comerț electronic din România, Dexion va participa, de asemenea, la TeComm, principalul eveniment din Europa de Est 100% dedicat industriei eCommerce.

Alăturați-vă reprezentanților noștri de vânzări pentru o cafea și o discuție despre acest domeniu nou și incitant în zilele 9 și 10 noiembrie la BT Arena, Cluj-Napoca.

Related news
Latest news