Skip to main content

Prezentarea soluțiilor de depozitare de ultimă generație la LogiMAT 2020

Dexion va prezenta cele mai noi inovații în soluțiile de depozitare la târgul internațional LogiMAT 2020.

LogiMAT 2020Târgul internațional LogiMAT pentru soluții intralogistice și management al proceselor este cel mai mare târg anual pentru intralogistică din Europa. Anul acesta, va avea loc la Stuttgart, în perioada 10-12 martie. Acum facem ultimele retușuri standului nostru expozițional, care se află în Sala 5, Standul A61.

La standul nostru, echipa Dexion va prezenta diversele noastre concepte de depozitare, de la soluții logistice standard pentru depozite până la cele personalizate.

Punctul de atracție va fi noua noastră generație de mașini pentru depozitare. Mașina de depozitare verticală TORNADO UHD, proiectată cu cea mai recentă tehnologie și software TCPlus, oferă o versatilitate completă: depozitarea pieselor mici compacte în cele mai mici spații, cu sortare sigură, ergonomică și fără erori. Maximizează spațiul disponibil și economisește timp, permițând sortarea loturilor la cel mai înalt nivel. Cei care vor vizita standul nostru vor putea testa noul TORNADO UHD în direct.

Logimat 2020Vom prezenta, de asemenea, soluțiile noastre complet automate, pe care le-am realizat în parteneriat cu Lampe Lagertechnik GmbH. Aflați mai multe despre soluțiile de depozitare automate pe care le dezvoltăm în prezent. Este un domeniu interesant și inovator; descoperiți ce rezervă viitorul pentru soluțiile inteligente și automate!

De asemenea, vor fi expuse multe dintre produsele noastre populare și extrem de versatile de depozitare, cum ar fi sistemul nostru de rafturi mobile extrem de rezistent MOVO, care poate fi utilizat în multe medii și poate rezista la temperaturi de -40°C. Compatibil cu o serie de tipuri de rafturi, MOVO este o accesoriu extrem de versatil și adaptabil pentru orice depozit.

Vizitatorii standului nostru vor putea vedea noile noastre unități de extragere, expuse pe sistemul nostru de rafturi P90, care includ atât opțiuni manuale cât și electrice; configurabile în funcție de nevoile clienților, oferind un flux eficient de material, o sortare sigură și ergonomică asigurând în același timp o depozitare de înaltă densitate.

Logimat 2020La Dexion, excelăm în proiectarea soluțiilor și sistemelor inovatoare de depozitare. Sistemele noastre oferă flexibilitate, pot fi dinamice sau statice, sunt compatibile și extensibile pentru optimizarea proceselor și aduc eficiență economică proceselor logistice interne.

Soluțiile noastre sunt întotdeauna adaptate cu precizie la procesele interne ale unităților clienților noștri.

Intrigat de ceea ce pot oferi LogiMAT 2020 și Dexion? Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem acolo. Puteți comanda bilete la LogiMAT 2020 prin e-mail la logimat2020@dexion.de și puteți afla mai multe informații despre LogiMAT 2020 aici.

Related news
Latest news