Skip to main content

LogiMAT s-a întors

LogiMAT 2022În sfârșit, s-a întors. Au trecut mai bine de 3 ani, dar LogiMAT se anunță a fi mai mare și mai bun ca niciodată. Numărul de vizitatori așteptați va fi cel mai mare înregistrat vreodată și am rezervat deja mai multe bilete decât oricând. Grăbiți-vă! Biletele se dau repede. Rezervați biletul acum. Alăturați-vă nouă la LogiMAT 2022!

A trecut ceva timp, dar suntem încântați că cea mai mare expoziție internațională de intralogistică din lume a revenit. Cu doar câteva săptămâni până la marele eveniment, nu ratați ocazia să ne vedeți! Ne găsiți în Hala 5, standul D60.

LogiMAT 2022Fiți printre primii care vor afla despre cea mai nouă mașină de depozitare și manipulare Dexion care va fi prezentată la LogiMAT. Vizitați standul nostru și urmăriți-ne demonstrând ce poate face această nouă mașină de ridicare si depozitare pe verticală. Urmăriți cele mai recente videoclipuri ale noastre și discutați cu membrii echipei noastre pentru a descoperi beneficiile pe care le poate oferi un astfel de sistem.

Indiferent de necesitățile dumneavoastră avem o soluție de depozitare potrivită.; indiferent dacă depozitați bunuri lungi și aveți nevoie de un sistem cantilever, dacă aveți nevoie să vă măriți spațiul de stocare fără a vă mări amprenta la sol sau plănuiți să treceți la automatizarea completă, vom fi acolo la fiecare pas.

Descoperiți cele mai recente unități Pull-Out care sunt concepute pentru a economisi timp și spațiu în mediul dumneavoastră de lucru. Paleții pot glisa înainte și înapoi pentru un picking mai ușor și ergonomic, creând un loc de muncă mai eficient.

LogiMAT este platforma perfectă pentru a ne vizita și a vedea o gamă largă de produse Dexion în acțiune. Membrii echipei noastre vă vor sta la dispozișie pentru a vă răspunde la toate întrebările.

LogiMAT 2022Vom fi acolo pentru a vorbi despre gama noastră de rafturi Hi280 și pentru a vă arăta sistemele de rafturi mobile care au îmbunătățit depozite în toată Europa. Aceste unități de rafturi pot dubla capacitatea de depozitare!

Oferim câte ceva pentru fiecare. Alătură-te nouă!

Veți fi întâmpinați la Visitor Lounge de către personalul nostru prietenos și vă vom duce într-o călătorie printre soluții de depozitare pentru a vă demonstra cum putem îmbunătăți procesele și operațiunile companiei dumneavoastră. Oferim soluții diverse care funcționează pentru dumneavoastră, indiferent de problemă. Suntem alături de clienții noștri pe termen lung, așa că haideți să ne vedeți și să aflați cum vă putem ajuta. Rezervați biletele!

Nu ratați ocazia! Ne găsiți în Hala 5, standul D60!

Related news
Latest news