Skip to main content

În noiembrie, Dexion a fost alături de clienții săi din Europa Centrală și de Est

De-a lungul lunii noiembrie, reprezentantii companiei Dexion din Europa Centrală și de Est s-au angajat să-și întâlnească clienții și potențialii clienți în cadrul unor evenimente de top din întreaga zonă.

Dexion Kft. Si Dexion Storage Solutions SRL au participat la Congresul TRANSLOG Connect.

Cel mai important summit pentru afaceri din domeniul transporturilor, logisticii și managementului lanțului de aprovizionare din regiunea Europei Centrale și de Est.

Translog 2017

De-a lungul celor două zile, reprezentanții Dexion au avut ocazia să interacționeze cu manageri de companii și experți din industrie printr-o serie de întâlniri individuale și prin intermediul a mai multe activități informale de networking, pentru maximizarea eficienței afacerii și dezvoltarea unor valoroase relații de cooperare.

"TRANSLOG Connect atrage toți actorii majori nu numai pe piața ungară, ci și din țările învecinate, cum ar fi România, Cehia, Slovacia, Macedonia și Serbia, astfel că, la nivel de Grup, am avut nu doar ocazia de a reîntâlni numeroși clienți existenți , dar și a stabili numeroase noi relații ", a declarat Peter Zoltan, Manager Național de Vânzări pentru Dexion Kft Ungaria.

La Lacul Balaton, Dexion a participat la Congresul MLBKT din 2017.

Conferința anuală a Asociației Maghiare de Logistică, Achiziție și Inventarizare este cea mai mare întâlnire națională a lanturilor corporative, a logisticii, a managerilor de achiziții și de producție axată pe managementul lanțului de aprovizionare.

MLBKT

Evenimentul din acest an s-a axat pe impactul automatizării asupra lanțului de aprovizionare și a modului în care generează așteptări mari de la producători, la furnizorii de servicii logistice.

Pentru a sustine aceasta temă, Dexion a prezentat propria solutie Pallet Shuttle la stand - un sistem destinat imbunatatirii logisticii depozitului prin optimizarea spațiului de depozitare, creșterea vitezei de manipulare a paleților si prin scăderea costurilor de întreținere a depozitului.

Dexion Polska a participat la Varșovia, la cel mai mare eveniment de eCommerce din zonă.

Targi eHandlu este un eveniment orientat spre afaceri și informare, dedicat atât profesioniștilor cât și celor care intenționează să înceapa o afaceri în domeniul eCommerce.

Al 13-lea ediție eCommerce Warsaw EXPO a înregistrat mai mult de 4000 de vizitatori, 24 de prezentări ale experților în domeniu pe 3 scene și aproape 140 de expozanți.

eCommerceCredem că eCommerce este un segment foarte important al pieței. Este un sector activ, cu creștere rapidă, cu reprezentanți foarte interesați de cele mai noi tehnologii și de modul în care pot îmbunătăți fiecare aspect al afacerii lor. Aceasta este a treia oară când participăm la acest eveniment deoarece vrem ca Dexion să devină furnizorul de sisteme de depozitare preferat pentru industria poloneză de eCommerce ", a declarat Marek Skibinski, Director General al Dexion Polska.

Dexion, spol. s r.o. a participat pentru prima dată la Bratislava la Congresul SLOVLOG.

Cel mai mare eveniment axat pe tendințele, amenințările și așteptările actuale din domeniul logisticii în Slovacia.

SLOVLOG găzduiește discuții privind așteptările și evoluțiile viitoare în logistică pe piața slovacă. Oferă participanților informații practice și contacte de afaceri în formă interactivă, cum ar fi prezentări, discuții și întâlniri în cadrul programului profesional și informal. Forumul SLOVLOG include programul de conferințe Logistics Business Mixer.

Related news
Latest news