Skip to main content

Dexion vine la LogiMAT 2019!

Aflat la cea de-al 17-a ediție, LogiMAT a devenit alegerea numărul unu pentru managerii care doresc să țină pasul cu mediul de afaceri aflat în continuă schimbare. LogiMAT reunește toate aspectele legate de logistică - de la achiziții la producție și livrări.

În acest an, târgul promite să ofere vizitatorilor o experiență mai bună decât oricând. Vizitatorii vor avea ocazia de a discuta cu experții companiilor expozante, de a participa la forumuri comerciale unde pot afla de la experți de top din industrie care sunt temele cheie și cele mai recente tendințe în logistică și de a vedea demonstrații ale ultimelor produse și inovații.

Echipa Dexion așteaptă cu incredere participarea la LogiMAT. Este prima expoziție importantă a anului și a devenit un eveniment preferat atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatori, datorită combinației sale de demonstrații live, o organizare bună și un mediu profesional și relaxat, unde este o plăcere să faceți afaceri.

"Pentru noi LogiMAT a fost întotdeauna un eveniment excelent", a declarat Dagmar Brovot, specialist Marketing și Comunicare pentru Dexion în Germania. "Avem standuri aici de mulți ani și numeroși vizitatori revin an de an să vadă ce am adus nou și pentru a găsi soluțiile potrivite pentru propriile necesități. Este bine să menținem legătura cu aceștia și, bineînțeles, să prezentăm și altora produsele noastre. Demonstrațiile live s-au dovedit a fi foarte populare, astfel că, la evenimentul din acest an, vom prezenta câteva dintre cele mai inovatoare produse, inclusiv MOVO, soluția noastră de rafturi mobile, sistemul nostru Pallet Shuttle, care optimizează fluxul de materiale impresionantul și compactul dispozitiv TORNADO pentru depozitarea și manipularea pieselor mici. "

Convingeți-vă și dumneavoastră

Vizitatorii expoziției vor putea să se întâlnească cu echipa și să afle mai multe despre soluțiile inovatoare de rafturi ale companiei Dexion la standul 61 din sala 5.

LogiMAT 2019 pe scurt

Eveniment: Al 17-lea Târg Internațional pentru Soluții de Intralogistică și Management de Proces
Locație: Stuttgart, Germania.
Venue: Stuttgart Trade Fair Centre
Date: 19-21 FEBRUARIE 2019 | 09:00 – 17:00
Localizare stand: Sala 5. A61.
Intrare: gratuita, cu bilet.

Procurați un bilet gratuit de la: LogiMATVouchers

Despre LogiMAT 2019

LogiMAT 2019, cea de-a 17-a ediție a Târgului Internațional pentru Soluții de Intralogistică și Management de Proces, este cea mai mare expoziție internațională din lumea intralogisticii. Oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor aspectelor ce compun industria intralogistică, de la achiziții la producție și transport. Expozanți din întreaga lume se reunesc la începutul anului pentru a prezenta tehnologii, produse, sisteme și soluții inovatoare pentru eficientizarea operațiunilor, optimizarea proceselor și reducerea costurilor în logistica internă a companiei. www.logimat-messe.de

Related news
Latest news