Skip to main content

Dexion va fi la VertiFarm în septembrie! Primul târg internațional dedicat agriculturii pe verticala.

Alătură-te nouă la primul târg internațional pentru agricultura de următorul nivel și pentru noi sisteme alimentare. VertiFarm se va desfășura în perioada 27 - 29 septembrie 2022. Faceți cunoștință cu echipele noastre la standul F14, sala 5, Messe Dortmund, Germania și aflați cum vă poate ajuta Dexion să vă optimizați eficiența agricolă.

VertiFarmVertiFarm - Modelarea viitorului agriculturii pe verticală

VertiFarm este o premieră pentru noi sisteme alimentare și pentru promovarea agriculturii pe verticală, acest concept fiind o modalitate de a schimba modul în care privim agricultura, în special în zonele urbane. Este timpul să aducem subiectul la lumină la scară globală, ceea ce ne aduce la VertiFarm, primul târg internațional care face acest lucru.

Stabilește noi standarde pentru agricultura pe verticală în prezentarea noilor tehnologii, a automatizării complexe și a metodelor de agricultură pe verticală. VertiFarm abordează soluții și blocuri tematice pentru provocările globale, cum ar fi eșecurile culturilor, suplimentele alimentare, securitatea aprovizionării, eficiența energetică și sustenabilitatea urbană. În plus, este prima expoziție pur comercială pentru industrie, prezentând toate etapele lanțului de aprovizionare în agricultura pe verticală.

Messe Dortmund este locația ideală, este o locație modernă și de top pentru expoziții, care combină cunoștințele, tehnologia, dezvoltarea precum și crearea de relații de afaceri într-una dintre cele mai importante locații de logistică din Germania. Locul perfect pentru a oferi expozanților și vizitatorilor o experiență 100% adaptată, cu unicul scop de a se concentra pe un subiect global atât de important.

Standul nostru de la VertiFarm 

Ne găsiți la standul F14, sala 5 la Messe Dortmund, unde vom avea videoclipuri, modele la scară, rafturi și mostre din diferitele noastre sisteme pe care să le explorați. De asemenea, veți întâlni echipele noastre de la birourile din Germania și România, unde vor discuta despre modul în care vă putem sprijini în afacerea dvs. agricolă pe verticală.

Deci, de ce să așteptați? Rezervă-ți biletele gratuite acum la prima expoziție comercială din lume dedicată agriculturii pe verticală! Mergeți aici pentru a vă rezerva biletele gratuite.

Parteneriate puternice 

În calitate de membru al Asociației pentru Agricultură pe Verticală (AVF), suntem mândri să expunem la primul târg de acest gen. AVF este unul dintre cei trei fondatori ai VertiFarm și este cea mai importantă organizație non-profit din lume, care facilitează colaborarea și partajarea internațională pentru a accelera dezvoltarea agriculturii de interior/ pe verticală. VertiFarm va prezenta dezvoltarea rapidă a modelelor de afaceri agricole pe verticală de mâine, oferind industriei o perspectivă asupra unui forum fantastic de discuții și interacțiune.

Dexion și campania agricolă pe verticală globală 

Având în vedere că populația lumii va depăși 9,7 miliarde de oameni până în 2050, agricultura pe verticală va deveni o soluție necesară în producția mondială de alimente. 

La Dexion, nu suntem fermieri, dar suntem experți în proiectarea, ingineria și fabricarea de soluții de depozitare care optimizează utilizarea spațiului disponibil – partenerul perfect pentru întreprinderile agricole pe verticală. 

Agricultura pe verticală oferă beneficii economice și de mediu. Aceasta maximizează utilizarea suprafețelor mici, necesită mai puține resurse pentru a funcționa (cum ar fi apa) și nu este dependentă de vreme, oferind astfel culturi pe tot parcursul anului. 

În prezent, există aproximativ 74 de acri de agricultură pe verticală operațională în lume, astfel încât aceasta contribuie doar într-o mică măsură la sectorul agricol mondial, dar există un domeniu de aplicare enorm pentru a extinde acest lucru. 

În timp ce cultivarea tradițională are loc în afara câmpurilor sau serelor, de obicei pe un singur nivel, agricultura pe verticală mută procesul în interior și folosește mai multe niveluri, urcând și profitând de înălțime – lucru pe care Dexion l-a perfecționat de-a lungul a nenumărați ani de experiență în utilizarea spațiului de depozitare pentru diverse instalații industriale. 

Implicarea noastră din ce în ce mai mare în acest sector critic este dovada experienței noastre în proiectare, inginerie structurală și producție industrială. Pentru a-i ajuta pe partenerii noștri agricoli să își realizeze ambițiile. 

Alătură-te nouă la VertiFarm. Nu uitați să vă rezervați biletele! Pentru a afla mai multe despre evenimentul VertiFarm, accesați linkul de aici.

Related news
Latest news