Skip to main content

Dexion susține etapa de Sărituri cu Schiurilor a Cupei Mondiale Masculine, desfășurată în România

În acest an, pentru prima dată, Rasnov-ul s-a alăturat celorlalte 25 de trambuline de top pentru sărituri cu schiurile și a găzduit una dintre etapele FIS Summer Grand Prix, cel mai important turneu de sărituri de schi de vară din lume.

Men’s World Ski Jumping Stage La această etapă au participat 37 dintre cei mai buni săritori cu schiurile din 9 țări, printre care Kamil Stoch, campionul olimpic en-titre și câștigător al ultimei etape de sărituri cu schiurile, în drumul său de a depăși toate recordurile din acest sport.

"Dexion este mândru să susțină acest eveniment unic, care face din Râșnov un important centru pentru evenimente sportive internaționale. Fiind o companie cu sediul la Râsnov, suntem bucuroși să ne implicăm în succesele orașului, acestea reflectându-se și asupra activității noastre ", a declarat Brian Howson, General Manager al Dexion. "În afară de sprijinul oficial pe care compania l-a acordat pentru eveniment, 10 angajați ai Dexion s-au oferit voluntari pentru a ajuta la buna organizare a evenimentului".

Men’s World Ski Jumping Stage

Trambulina de schi din Râșnov găzduiește, de asemenea, Cupa Carpat și Cupa FiS, unde participă 100 de sportivi din 22 de țări și unde Dexion sprijină din nou eforturile organizatorilor.

FIS Summer Grand Prix a fost înființată în 1994 după Jocurile Olimpice de la Lillehammer, ca un concurs soră pentru Marele Premiu de iarnă, în care materialele sintetice sunt folosite pentru a simula condițiile de iarnă, permițând sportivilor de top să continue să-și perfecționeze și să-și demonstreze abilitățile pe perioada verii.

Related news
Latest news