Skip to main content

Dexion se întâlnește cu cei mai talentați studenți brașoveni din domeniul ingineriei

Dexion a fost unul dintre partenerii oficiali ai AFCO 2019. Reprezentanți ai companiei din 3 departamente diferite s-au întâlnit cu tinerii studenți în inginerie, pentru a afla despre proiectele lor și pentru a le prezenta compania Dexion, produsele, serviciile și oportunitățile pe care compania le poate oferi pentru studenții la inginerie, atât în ​​timpul studiilor cât și ulterior.

AFCO 2019 AFCO este o inițiativă menită să pună laolaltă studenți și companii, pentru a-i ajuta pe cei mai talentați studenți din 10 facultăți de la Universitatea Transilvania să ia legătura cu mediul de afaceri local, să-și prezinte activitatea în fața profesioniștilor, să afle ce au nevoie companiile, să participe la organizarea de întâlniri pentru viitoare stagii de practică și oportunități de angajare.

O echipă din partea Dexion, compusă din Managerul de Produs la nivel de Grup, ingineri de la departamentul de Dezvoltare Produse, ingineri de la Centrul de Suport Vânzări și reprezentanți ai departamentului de Resurse Umane s-a reunit pentru a se întâlni cu tinerii vizitatori, pentru a afla despre proiectele lor si pentru a le prezenta compania Dexion si planurile de stagiu și de angajare disponibile pentru studenții în inginerie.

AFCO 2019 AFCO este un eveniment anual, organizat la Aula Universității Transilvania de către universitate în parteneriat cu companii locale. Evenimentul a fost creat pentru studenții din ultimii ani (licență, masterat, doctorat) cât și pentru studenți de top, mai tineri, de la facultățile de economie și inginerie.

Aici își pot prezenta munca, pot vedea dacă proiectele lor pot fi aplicate în activitatea reală a companiilor și pot întâlni reprezentanți ai diferitelor companii. Cele mai bune proiecte sunt recompensate, dar principalul avantaj în participarea la acest eveniment este abilitatea de a lua legătura cu angajatorii locali și de a se conecta cu aceștia, în vederea unei colaborări ulterioare în viitor.

"Am ales reprezentanți din departamentele noastre pentru a arăta studenților cum se prezintă echipa Dexion, ceea ce se așteaptă de la ei și ce le putem oferi. Colegii noștri de la Resurse Umane ne-au asistat, oferindu-și expertiza profesională și oferind detalii specifice ", a declarat Ciprian Imbrescu, directorul Centrului de Suport Vânzări Râșnov, o echipă de ingineri cu peste 50 de angajați din cadrul Dexion România.

Related news
Latest news